Aky holiaci strojček vybrat pre chlapa ak sa nechce holit iba na hladko?
Prosim Vas, chlapy mohli by ste mi poradit aky strojček kupit priatelovi ked sa nechce holit na hladko? Podla toho co citam o strojcekoch tak vsetky holia len na hladko. Neexistuju nastavitelne strojceky? Dakujem
Ako nasla som take zastrihavace sa to vola a vyzera to ako strojcek na vlasy, ale ja som myslela ci tie planzetove alebo frezkove nie su nastavitelne?
Ked chce cast oholit na hladko a cast na dlhsie tak musi mat dve masinky? Pripadne ziletku?
No ja mam taku blbu citlivu kozu ze ss so vsetkym dorezem a neznasal som ked som sa holil na hladko so strojcekom philips a so ziletkami to bolo uplne hrozne dorezany stala aj ked to bolo gillete alebo co a raz mama kupila v Lidli taky aj holiaci aj strihaci strojcek no na strihanie to moc nefunguje ale na taketo holenie ako pises je to perfektne proste za 10€ naj strojcek aky som kedy videl no ale kde kupis podobny neviem lebo tak to je v Lidli take vies ze raz za zivot maju iba niektore veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ked chce cast oholit na hladko a cast na dlhsie tak musi mat dve masinky? Pripadne ziletku?
» m.alza.sk/maxi/philips-on...