podla mna tak 10 rokov, aby starli priblizne rovnako (na zenach sa znaky starnutia prejavuju skor). viac uz nie je az tak dobre, pretoze to moze viest ku generacnej priepasti, ktora sa zvycajne prejavi, ked opadne zamilovanost a z veku uz odrazu nie je len cislo.
život sám búra vžité závery čo je ideál a čo nie. záleží len na tých dvoch. ale..čojaviem..? 5-10..možno. dievčatá bývajú skôr rozumovo vyspelejšie. je to ozaj individuálne.
Podla mna tak od 2 do 12 je v pohode, samozrejme podla toho v akom veku, ale tak keby som mala 20 a on 30 nevadilo by mi to a pride mi to normalne vzhladom k tomu aki su dnesni tridsiatnici.
toto sa ma furt dakto pýta a je nechápem prečo, partneri by hlavne mali byť v rovnakej životnej etape približne, alebo s perspektívou rýchleho dostania sa do nej - aj čo sa týka školy/práce/osamostatňovania sa/možnosti založiť si rodinu, aj mentálne, aj fyzicky.
to treba vypočítať denným vymeriavacím základom a to tak že je to súčin podielov tvojej dennej mzdy a čísla 21 a ak si invalid tak tie percentá si k tomu pripočítaj a bláblá!
označila som to čo vyhovuje mne... ale aký je ideálny? žiadny... vekový rozdiel nedáva záruku či vzťah bude plnohodnotný a krásny alebo nie... sú oveľa dôležitejšie aspekty vo vzťahu ako je vek.... je to číslo... človek je originál a ak nám ten daný originál (človek) vyhovuje tak sa nesmieme pozerať na vek.. takého istého človeka nenájdeme ani o 5 rokov mladšieho, ani o 5 rokov staršieho... buď ho zoberieme so všetkým čo k nemu patrí (aj ten vek) alebo nie.... ... a ak človek odmietne druhého LEN pre vek tak tam nebolo medzi nimi to čo malo byť - pochopenie, súhra, láska,............
podla mna je idealne ked je chlap starsi aspon o 4-5 rokov...vtedy sa nejak vyrovna ta "mentalna stranka", nechcem urazat chlapov, naozaj. a jasne, ze existuju vynimky a je to cele individualne, ale hovorim len zo skusenosti vlastnej
no ja som čítala raz taký múdry článok a tam bolo písané, že aby mal vzťah budúcnosť po všetkých strách, vekový rozdiel by mal byť taký že muž je o 4 až 5 rokov starší... neviem čo je na tom ale pravda
poznám ľudí, ktorý sú rovnako starý a žijú si spolu šťastne, poznám ľudí ktorý sú od seba 16 rokov starí a žijú šťastne, nezáleži to od veku, ale od človeka :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
híhí, ľúbim moje štúdium!
tymto sa riadim aspon ja vzdy