podla toho na jaký internát ideš ja som extra internátny život nezažila prvý rok bo som sa dosť učila a odmietala party v kuchynke a ani na mostnú na diskoteky som nechodila a pod. ale daju sa spoznat fajn ludia vo vytahu..v jedalni..v kuchynke.. lahsie sa nadvazuju vztahy
a @natuska6262 papiere ešte asi nechodili, ale na stranke filozofickej fakulty je harmonogram zapisov.. od 4-6 sept., ale kedy sa intraky vybavuju, to ti neviem povedať
@overexcitedgirl uf,ze az v septembri,to preco zapis tak neskoro ?a ty na co ides konkretne ?na aky odbor ?
papiere nie ?super,aspon cosi ze nestresujem ...
inak aj vy mate na nete napisane,ze " prijaty na zaklade prijimacej skusky " ?to teda znamena,ze nabeton som tam priajata,ci sa to este moze zmenit ?neviete ?sa mi zda take divne napisane ....
@natuska6262 no ja mam učitelstvo, anglina-historia, tiež sa mi to najprv zdalo tak pochybovačne napisane, že prijaty na zaklade prijimacej skušky, ale tak verim tomu
@19mato92 to je super teda,gratulujem a čo ideš učiť ? tiež to máš tak napísané ?tak potom sme prijatí normálne ,i ked divne napísané,ale verím tomu aj ja
@5 presne tak! hodinu a pol busom + cesta tam na stanicu k tomu min. 2 hodinové okná do 18:10 v škole pekne na stanicu hodinku bus domov a peši domov prísť a spať lebo zas ráno od 3:50 ten istý kolotoč k tomu ešte nepočítam to čakanie na bus
@smajl0 tak prečo to neriešiš intrakom alebo bytom? pytam sa len čisto len zo zaujimavosti, lebo ja mam Nitru asi bližšie, ale hentak by som si to nevedela predstaviť
@natuska6262 tak neviem, či je to lepšie riešenie, ale tlmočníctvo bol môj sen, takže tak..no asi by som radšej tu Blavu, ale tak keby ma tam nezoberú aspoň mám ľahšie rozhodovanie....a ty ideš na 100% do Nitry?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a inak je to naozaj fajn ale samozrejme záleží od toho koho stretneš a aký si
a inak ľudia,už vám rpišla nitra ?list myslím ....kedy býva zápis a tak ?kedy sa intráky vybavujú ???prosím pomôžte
a @natuska6262 papiere ešte asi nechodili, ale na stranke filozofickej fakulty je harmonogram zapisov.. od 4-6 sept., ale kedy sa intraky vybavuju, to ti neviem povedať
papiere nie ?super,aspon cosi ze nestresujem ...
inak aj vy mate na nete napisane,ze " prijaty na zaklade prijimacej skusky " ?to teda znamena,ze nabeton som tam priajata,ci sa to este moze zmenit ?neviete ?sa mi zda take divne napisane ....
som rada,ze nie som sama,ktora to tak ma,ale este papierove nic nemam v rukach,takze netusim ..
@anawy tak super teda ...a čo si vyberieš ?
a pre vás je to prvoradá škola,či ?
@overeexcitedgirl super ...pochybovačne,ved aj mne, čo už ...