@2 viem zeje to show no ked cem vidieť bitku tak si kuknem realitu a nie picovinu kde mu ojebe stol o hlavu a sa postavy ...
Nechapem ako sa okolo toho mozu tocit aj nejake penaze.... podlamna to hranici s takou ubohostou ked na školách (ZS) sa deti tocia nabolil ako sa akože bijú ...
jednicka je John Cena, cm punk je tiez dobry a ten undertaker nema chybu, taky vyraz na tvari ma ze konec. a dobry bol aj Jericho ale uz som ho dlho nevidel " v akcii "
@v3nty ....super video .....te emelianenko to naozaj vie ....najvia sa mi paci ked mu ten vietnamec odmietol pozdrav ....dlho necakal na reakciu...vyhukani jak vyorana mys ostal xD
@Jozooo mn to ozaj vie aj jeho brat zapasík MEdzi mojich oblubených patri este CROCOP a MINOTAURO zapasnici co niesu ziadny slávou pemetený frajerkovia staci sa pozrt na zápas crocop vs fedor nakonci fedor crocopa zdvihne zozeme
najlepsie zápasy :
Minotauro vs BOB sapp
Minotauro vs Fedor
Crocop vs Fedor
Crocop vs Minotauro
Moje top zápasy ..Rád si pozrem ešte stare UFC ktoré bolo prakticky bez pravidiel
Som zvedavý ako dlho ešte bude kralovať fedor Ppiči treningy má inak
Podla mna je najlepsi The Undertaker + Kane este za starych cias kym sa nepohadali a z novych Sheamus a Batista.Mimochodom mam na predaj 30 cm vysoku akcnu figurinu Batistu aj s originalnym podpisom plus certifikat.Kto by chcel najdete ma na :panker79 at gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja to raz vyskusam
venty nemozesp orovnavat wrestling a K1
K1 je realita
wrestling je show
Nechapem ako sa okolo toho mozu tocit aj nejake penaze.... podlamna to hranici s takou ubohostou ked na školách (ZS) sa deti tocia nabolil ako sa akože bijú ...
Možno take veci v USA letia
najlepsie zápasy :
Minotauro vs BOB sapp
Minotauro vs Fedor
Crocop vs Fedor
Crocop vs Minotauro
Moje top zápasy ..Rád si pozrem ešte stare UFC ktoré bolo prakticky bez pravidiel
Som zvedavý ako dlho ešte bude kralovať fedor Ppiči treningy má inak