pozývam ťa do mojej kuchyne, z ktorej sú spolubývajúci v priebehu hodiny vytvoriť totálny squat a potom sa sťažovať, keď sa ich spýtam, či niekedy vyniesli z koša, lebo ma to nebaví stále robiť.
dogrcáš sa. všetko ostatné už viem prežiť.
ale nachádzať splesnivelé dózy na jedlo v skrinke a hnijúce rozliate veci v chladničke, zatiaľ čo žalúzie sú permanentne zatiahnuté, aj keď je vonku krásne, už fakt prekonalo všetko to ,čo som kedy videla.
sestra môjho frajera je strašná bordelárka, a jej dcéra ju v tom verne nasleduje, u nej neexistuje umyť riady, kým ešte je z čoho jesť, ani umyť/pozametať podlahu, vybrať si po sebe vlasy z vane tiež nič moc, o tom, čo má v izbe ani nehovorím. humus.
načo by to robila, keď to poumývam ja alebo on, že áno.
keďže som poriadkumilovná po mame tak bordel nejak extra neznesem.. ako keď je tak maximálne tak týždeň.. a najväčší bordel vždy spraví sestra a keď si to neuprace dlhú dobu tak ju za to zbuzerujem
ja som alergicka na cudzie vlasy a chlpy, to je jedno ci vo vani, v sprche, na zemi, hocikde, proste sa ich rukami nedotknem, radsej si vyklbim ruky a nohy pri vysavaci
pradlo v poho, omrvinky sa tiez daju kym nemaju velkost muffinu, riad sa da
@luc.ka no, prevážne už len vo svojej izbe, ktorá je, v porovnaní so zvyškom bytu, jak vytrhnutá z iného sveta a potom u iných otázka vlastne ani nie je kde, ale s kým. takýto bordel som ešte nezažila. akože, ja nie som nejak poriadkumilovná, tiež sa na mňa niekedy musí nahučať, ale základnú hygienu domácnosti zvládam v pohode dennodenne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dogrcáš sa. všetko ostatné už viem prežiť.
ale nachádzať splesnivelé dózy na jedlo v skrinke a hnijúce rozliate veci v chladničke, zatiaľ čo žalúzie sú permanentne zatiahnuté, aj keď je vonku krásne, už fakt prekonalo všetko to ,čo som kedy videla.
načo by to robila, keď to poumývam ja alebo on, že áno.
VŠADE SÚ VLASY!
pradlo v poho, omrvinky sa tiez daju kym nemaju velkost muffinu, riad sa da
to kde žiješ, pre boha?