jednoznačne Paganini ten uplne najviac ( ♥ ) potom určite Napoleon , ďalej malý veľký muž, ujo Nelson a ešte aj Metternich ( to bol iný devkař ) a hmmm... aj cisár Nero bol inak poriadny kus ešte mám taký pocit že Jozef II. tu tiež patrí ( podľa mňa! ) a aj markíz de Sade ( hmmmm ) a JO! ešte aj Dante, Abélard a tuším sem môžem pichnúť aj Dunoisa, lebo ten vraj bol strašne *ebavý akoby som mohla zabudnúť na generála Richemonta a Tomasa de Torquemadu? ja nehodná! a Rasputin tiež, samozrejme
Rozmýšlam rozmýšlam, pokiaľ žili, tak ma nezaujal ani jeden svojím vzhľadom, ale že by ich smrťou a následným ich rozkladom niečo zmenilo? Musela by som ich vidieť
@drusilladayerova ved to mas v podstate jedno, nestretnes sa ani so zivymi ani s mrtvymi, tak kludne mozes obdivovat aj ich. a kolki sa chodia divat aj na voskove figuriny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale ešte aj tento:
Brad Pitt bude najkrajší mrtvy...len mu to neprajem skoro
Ötzi
Ötzi je zlatý
jednoznačne Paganini ten uplne najviac ( ♥ ) potom určite Napoleon , ďalej malý veľký muž, ujo Nelson a ešte aj Metternich ( to bol iný devkař ) a hmmm... aj cisár Nero bol inak poriadny kus ešte mám taký pocit že Jozef II. tu tiež patrí ( podľa mňa! ) a aj markíz de Sade ( hmmmm ) a JO! ešte aj Dante, Abélard a tuším sem môžem pichnúť aj Dunoisa, lebo ten vraj bol strašne *ebavý akoby som mohla zabudnúť na generála Richemonta a Tomasa de Torquemadu? ja nehodná! a Rasputin tiež, samozrejme
zabudla som niekoho?
=D=D=D
a ešte toto: bóóóóže to je frajer!!!!!!
Ale aj Kurt Cobain
Jim Morisson (The Doors) :
Michael Hutchence (INXS) :
John Lennon
Syd Barret (Pink Floyd) :
Marc Bolan (T-Rex) :