moje najoblubenejsie su: mata,mila,horalky(len sedita, nie tie hnusne napodobeniny),kakaove rezy,siesta na cesty(myslim, ze je to siesta, a ze je na cesty ,bebe dobre rano,polomacane horke, aj mliecne mozu byt, dalej fidorka v pohode, najlepsie je horka asi, potom 3bit(len obycajny),twix..
keksik? kokosove horalky, horalky , ten taky 14 korunovy keksik taky z lieskovymi orieskami a je cely obaleny v cokolade a este na nom su oriesky viem ze je slovensky atta sa medzi keksi aj 3bit?
no..mars je skor cokolada.. ale ked uz je rec o cokolade, tak SNICKERS! mnaam mars som zboznovala ale pride mi uz presladeny. snickers je taky v pohode, taky super
inak keksiky.. co ja viem, velmi nejem, cokolady mam radsej ale bebe s vlakninou a ovocim ci co to je, je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
moje najoblubenejsie su: mata,mila,horalky(len sedita, nie tie hnusne napodobeniny),kakaove rezy,siesta na cesty(myslim, ze je to siesta, a ze je na cesty ,bebe dobre rano,polomacane horke, aj mliecne mozu byt, dalej fidorka v pohode, najlepsie je horka asi, potom 3bit(len obycajny),twix..
a ešte mám rada Milu a Kávenky...mňaaammmm
@lienka9939 noo ehm moja? si mi ukradla odpoveď sa hnewám ale ne, Mila 4ewer!
HORALKA
Mars nie je keksik,ale cokolada
inak keksiky.. co ja viem, velmi nejem, cokolady mam radsej ale bebe s vlakninou a ovocim ci co to je, je dobre