Tak poprve, ograzmus sa DOSAHUJE, nie dostava. A potom samotna realizacia.... Vacsinou asi individualne, ale hlavne je, mat chut a naladu. Zensky orgazmus zavisi od stavu mysle, ak si nadrzana ako po maratone filmov s johnym deppom, staci mat kluc od vlastne izby/kupelne a asi tak .....hm.... menej ako 10 minut. Ak mas chut, samotne dosiahnutie je len otazka casu.
@mielikki nikto ta este pri nom nevystihol? mohla by si hodit do albumu ja si pamatam, ze ked som ju prvykrat pocula, este pol hodinu som cumela na stenu za monitorom
Tomu najlepsiemu sposobu sa v odbornych kruhoch nadava "pohlavny styk" a ked si to robia dievcata same, tak sa tomu nadava trochu inac - ze "masturbacia"
Som na nohach asi 23 hodin, ale zdravy rozum hovori, ze ty by si mala poznat svoje telo... A ak nepoznas, tak spoznavaj
baba ma dobri orgac ked dokaze snuru a robi sa v snure az do konca je to zarucene alebo ked si na palec na nohe polozi napr. nohu z postele aspon 30kil aby ju to bolelo a masturbuje pri tom je to super orgac je velmi intenzivny a kazda ho dostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
Neboj aj ona na tebe
pretoze je to slabe a strasne stare?
to by si nepochopil.. ty nemudry to nemozes zvladnut
to ma mrzi ale preco na mna reaguje niekto komu som nic neadresoval?
Som na nohach asi 23 hodin, ale zdravy rozum hovori, ze ty by si mala poznat svoje telo... A ak nepoznas, tak spoznavaj
Tak ti poziciam prsty ked si prehrabujes vlasy svojimi
nekrofilnosť mám odloženú pre fosílie nei pre živých
a zrejme som ťa neoboznámila s terminológiou, fosílie môžu byť aj živé
@mm47 ona si len vymýýšľa!
Inak, veril by si, že my sa s Popolček osobne nepoznáme?
@mielikki jeho by som nemohla! lebo by mu sčernali bielka!
Jak dobre napisana ze s popolcek zadne sklonovanie
Inak co by si nemohla , ze mi az zcerneju bielka
tak ju to vyskloňuj ty v ženskom rode
@popolcek čo to má s bielkami?
Nasla si novy fetis , moje bielko
@mielikki vieš aké ich má BIELE?
Nevyznas ale mohla by si sa
Vyskúšaj a uvidíš.