Ked tak ieco nebolestive, nieco kde sa upadne do bezvedomia. Na ten vlak, ide o to ze mozog aj ked je hlava oddelena od tela funguje asi este 5 minut kym odumrie nedostatkom vzduchu a dovtedy citi bolest.
no yeah!a takto koncia no future deti..ja som to vzdy vravela ze vzduch skodi chlapče...či babče?choď von,sadni si na múrik a rozmýšľaj aký je svet nádherný...
ty kraavo...ked sa chces zabit, urob to aspon potichu a tak bay si neotravovala ostatnych ludi, tak sa predavkuj alebo si pichni do zily vzduch a nerob problemy ludom s upratovanim...alebo sa hod do rieky
@krutafunebracka jj, to je pravda, to je vlastne ako pri utopeni, tam tiez mozog odumiera na nedostatok kysliku ktory mu v krvy dodava srdce, a ked je srdce odstavene je to vlastne ako dusenie a mozog teda este funguje dokym neodumrie, je to priemerne tych 5minut.
@krutafunebracka jj, ako normalne dusenie, ved dusenie ako dusenie xD Ako kedy je v bezvedomi, vacsinou strati od bolesti vedomie ale ak nie, tak ... citi bolest
Ja osobne by som skocil z nejakej vysokej budovy, najlepsie z mrakodrapu Pocas padu si mozes zavolat alebo rozposlat SMSky na rozlucenie alebo skor rozculenie Ja som neraz o tom rozmyslal ale nakoniec som dosiel k zaveru, ze nedokazem to spravit, by som sposobil len trapenie blizkym :/ A v dnesnej dobe ani taky pomnik nie je lacna zalezitost
5 minut akoze este zijes aj ked si len hlava velka medzera a telo? no sorry ale toto neverim... ale podla mna nie je mudre sa vrhnut pod sopravny prostriedok, lebo to nie len ze znicis svoj zivot uplne ale uplne znicis aj zivot toho vodica... a podla mna vpichnutie vzduchu do obehoveho systemu nemusi az tak boliet... to ti bublinka upcha srdce a skolebuje... ale skocenie je najspolahlivejsie... komu by sa chcelo to upratovat po odstreleni si mozgu? vacsina dievcat uprednostnuje lieky alebo inu otravu... ale ja uplne najviac odporucam prirodne jedy... oleander napriklad...
samozrejme ze samovrazdu neodporucam, ale niekedy sa nad metodami zamyslam aj ja bez toho aby som to chcela spravit, cize ak to pises preto, tak tu je moja reakcia...
dokelu! ľahnúť si na trať je najdebilnejší spôsob samovraždy.
akože ja chápem,niekto má psychické problémy a nevidí iné východisko,ako je samovražda,ale prečo to neurobí niekde potichu,doma?
skočí pod vlak a potom celý deň meškajú vlaky a doplatí na to množstvo iných ľudí,ktorí by veru koľkokrát toho dotyčného zabili aj vlastnoručne,keby sa dalo ešte raz,za to čo spravil...
jednoznačne vlak najrýchlejšie a isté... chudákov rušnovodičov síce veľmi ľutujem a neprajem im to ale predsalen je to sekunda a vlak zastaví o pol kilometra ďalej.. Alebo by som pre takéto prípady zaviedol špeciálne vlaky čo pojdu dajme tomu raz za mesiac na krátkom úseku vo velkej rýchlosti bez rušnovodiča a nech sa samovrahovia vyšantia
Kurva ludia vsak sa uz uvedomte! V poslednej dobe je samovrazda nejako IN :/. Ale vsak dojebte sa, Darwin by bol rad. Takychto jedincov treba vyradit, pretoze to moze spravit len totalny kkt a taky genofond sa sirit nemusi.
@juwa Ak to myslis vazne a mas aspon stipku inteligencie, tak ser na to. Zivot zmysel nema tak ci tak, ale ked tu uz raz sme, tak umriet aspon cestne a nie zbabelo.
keby ste vy "samovrahovia" toľko okolo toho nekecali..nakoniec príde o život aj tak niekto taký, kto si to vôbec nezaslúži a vy budete veselo behať ďalej po svete a vyplakávať..
#62 no to je pravda... Kto samovraždu spáchať chce tak to aj sám spraví a nepotrebuje do toho zaťahovať druhých ľudí aby ho ľutovali.. presne o to ľutovanie väčšinou len ide a o uputanie pozornosti
@krutafunebracka bohuzial, vzdy ide akurat o prerusenie spojenie mozog a telo, ak neomdlie alebo neupadne do bezvedomia od bolesti tak citi bolest este tych cca. 5min.
@krutafunebracka ved hej, ale zozaciatku si este pri vedomi, do bezvedomia clovek upadne rozne od 2 do tych cca. 7 minut, ako kto, ale priemer je tych 5, potom je bezvedomie a az potom nastava uplne odumretie mozgu.
Hlavne tak, aby to potom nemuselo ďalších X ľudí odpratávať. Videl som už také odpratávanie samovraha z koľajníc. Vysvetli mi , kto ťa bude zoškrabávať z prvých troch vozňov ? Ak skočíš z okna, kto po tebe bude zbierať vnútornosti ? Mysli aj na iných.
#69 neboj sú na to špeciálne roztoky, náruživí študenti si aspoň zoženú brigádu Mimochodom čo sa týka toho odpratávania nerobia si z tým veľké starosti už som bol na viacerých miestach.. asi sa riadia heslom čo je menšie ako 15cm netreba odpratať
@Juwa , spachat samovrazdu a nemysliet na blizkych je velmi sebecke nemyslis ? Aj ja som mal take nalady a kazdy minimalne raz v zivote mat bude, ale to prejde uvidis
kedysi som nad tym premyslal a jednoznacne skocit, ale z velmi velkej vysky nech si uzijes ten pocit beztiaze a teda nech je aj iste ze ta to dorazi... no ale preslo ma to a aj teba to prejde a ak nie tak navstiv psychologa
@jingsavv vid internet a clanky o gilotinach - masivní pokles krevního tlaku by přiměl oběť, aby ztratil vědomí v 7 sekundách nebo méně... cize je zbytocne riesit co ak neupadne do bezvedomia, lebo upadne ; )
skutocny samovrah by sa urcite isiel poradit ako spachat samovrazdu, a este by aj zalozil o tom anketu...fakt. skutocne zufalym ludom ktori to chcu ukoncit nezalezi na tom, ci ich to bude boliet a podobne kraviny, jednoducho uz chcu byt konecne prec. keby si sa chcela zabit uz si davno mrtva.
urcite gulka, tu nie je o com.. len moze byt tazsie dostat sa k zbrani..
vlak je hovadina, to by som nerobil, sposobis zelezniciam dost potiazi, rusnovodicovi traumu, cestujuci zmeskaju do prace, do skoly atd.. okrem toho, sice ti to moze byt jedno ked budes mrtvy, ale povedz si, chces aby tvoju mrtvolu nasli rozseknutu na dva kusy, ze ti budu vytekat z hrude organy, hovna a zaludocne kyseliny sa budu miesat s miechou a krvou, porpipade najdu tvoju hlavu rozjebanu na tristo kuskov?
vpichnutie si vzduchu do zil je blbost, nefunguje to.. mali sme doma niekde knnihu o samovrazdach, tam sa o tom pisalo ze by si si musel do zily vpichnut niekolko litrov vzduchu, co je prakticky nemozne, lebo by si aj tak odpadol skor nez by si sa zabil.
predavkovat sa liekmi je blbost, to volia sracky co sa nechcu naozaj zabit ale chcu aby ich nasli v bezvedomi a potom ich vsetci lutovali.. popripade dojebe ti to pecen, budes pol roka v nemocnici a potom zomries pomalou a bolestivou smrtou..
urcite by som volil normalne seriozne zastrelit sa.. je to rychle, bezbolestne a nenarobis tolko bordelu, a v rakve budes vyzerat ako clovek a nie ako vyrobok mäsokombinatu navlieknuty do obleku..
alebo si zozen vacsiu davku inzulinu a predavkuj sa nim. vraj je to asi najprijemnejsia smrt o akej sa vie, proste umries na to ako je ti dobre.. inzulinovy sok sa uziva aj na psychiatrii na ukludnenie pacientov.. len tiez bude asi dost tazke zohnat si ho.
a ak nemas prachy, tak sa proste oblec ako pankach/metlak a chod sa v piatok v noci poprechadzat do sadu J. krala pri auparku a mas to vybavene - ak si z blavy
všetky možnosti zú zle.. ludia budú s tebou mať prácu.. lepšia možnosť je skočiť padákom z lietadla do džungle na území Konga...tam už by sa postarali o teba
Vlaky radsej neskusaj. ale ked chces daj mi vediet a ja ti na ukazku u nas na depe nastartujem dieselovy rusen, bez tlmica vyfuku. A hned ta prejdu podobne maniere....
tak urcite ziadny ,samovrazy su pre zbabelcov,kotry s anevedia postavit sovjim rpoblemov a vyrovnat sa so svojim zivotom a bojovat proti niecomu,co ich trapi tak sa radsej zabiju ale tym nic envyriesia,len tym ublizia vela ludom aj ekd ij sa to enzda a maju pcoit ze im na nikomu nezalezi,aspon vidite aky je niekto sebecky,takze nezabijaj sa
pokusil som sa o samovrazdu, bol som na psychijatrii kde boli ludia s podobnym osudom, takze vam mozem poradit takze: ja som vypil nemrznucu zmes, nezapijajte to alkoholom lebo to je protilatka, vypite toho viac ako pol litra, chodte na miesto kde vas nikto nenejde-rano som sa zobudil vo vlastnych zvratkoch a krvy, nemohol som chodit. Otec mi zavolal sanitku, v nemocnici mi lekari povedali ze je zazrak ze zijem. Skuste este tabletky najlepsie IBALGIN,PARALEN a podobne silne lieky.Rozdrvte si ich na prasok asi okolo 70-a viac tabletiek, a zapite ich silnym alkoholom. Tieto funguju na 100-PRO, a bezbolestne do 24hod. Ak sa chcete poradit, alebo si pokecat Taq - POKEC- 69Matqoo691 p.s. mam 16r.
tak pod kolajnice si nelahaj,,predstav si byt v kozy toho rusnovodica on ma doma male deti napr a zabije v praci niekoho s tym bude musiet zit celí zivot,,ja keby som sa chcel zabit asi by som si pichol nieco ako pri eutanazii,,,molotov koktail proti bolesti+na spanie+ na vyradenie srdcoveho svalu
ale kazdopadne nemysli na picoviny a radsej sa raduj aj s toho aky dokaze mat zivot zmysel pre humor kam sa ponahlat???aj tak tam vsetci skoncime nemyslís???
@ribo a vidíš, z časti kvoli takým ľudom ako si ty, rozmýšlame nad samovraždou, dement. To ťa rodičia neučili že sa nemá nadávať? (viem že som použila slovo dement, ale to je v podstate mozgová choroba)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
No vraj najpríjemnejšia smrť je zamŕzanie, akoby pomaly zaspávaš...
PO chvíli si to rozmyslíš a neurobíš to zavoláš niekomu vyvraciaš sa pôjdeš na pohotovosť.
@33 Napríklad smrť?
ved zivot je tak krasny!!
a nic cennejsie ako ten nikdy mat nebudes.. tak nim prosim nemrhaj!! ked nie kvoli sebe tak blizkym ktori ta maju radi
samozrejme ze samovrazdu neodporucam, ale niekedy sa nad metodami zamyslam aj ja bez toho aby som to chcela spravit, cize ak to pises preto, tak tu je moja reakcia...
akože ja chápem,niekto má psychické problémy a nevidí iné východisko,ako je samovražda,ale prečo to neurobí niekde potichu,doma?
skočí pod vlak a potom celý deň meškajú vlaky a doplatí na to množstvo iných ľudí,ktorí by veru koľkokrát toho dotyčného zabili aj vlastnoručne,keby sa dalo ešte raz,za to čo spravil...
blbá téma,blbá odpoveď
@juwa Ak to myslis vazne a mas aspon stipku inteligencie, tak ser na to. Zivot zmysel nema tak ci tak, ale ked tu uz raz sme, tak umriet aspon cestne a nie zbabelo.
Je jedno ci je to gilotina alebo statie sekerou.
btw....nemas pravo si zobrat zivot a btw clovek co sa chce zabit, nehovori o tom inym...
vlak je hovadina, to by som nerobil, sposobis zelezniciam dost potiazi, rusnovodicovi traumu, cestujuci zmeskaju do prace, do skoly atd.. okrem toho, sice ti to moze byt jedno ked budes mrtvy, ale povedz si, chces aby tvoju mrtvolu nasli rozseknutu na dva kusy, ze ti budu vytekat z hrude organy, hovna a zaludocne kyseliny sa budu miesat s miechou a krvou, porpipade najdu tvoju hlavu rozjebanu na tristo kuskov?
vpichnutie si vzduchu do zil je blbost, nefunguje to.. mali sme doma niekde knnihu o samovrazdach, tam sa o tom pisalo ze by si si musel do zily vpichnut niekolko litrov vzduchu, co je prakticky nemozne, lebo by si aj tak odpadol skor nez by si sa zabil.
predavkovat sa liekmi je blbost, to volia sracky co sa nechcu naozaj zabit ale chcu aby ich nasli v bezvedomi a potom ich vsetci lutovali.. popripade dojebe ti to pecen, budes pol roka v nemocnici a potom zomries pomalou a bolestivou smrtou..
urcite by som volil normalne seriozne zastrelit sa.. je to rychle, bezbolestne a nenarobis tolko bordelu, a v rakve budes vyzerat ako clovek a nie ako vyrobok mäsokombinatu navlieknuty do obleku..
alebo si zozen vacsiu davku inzulinu a predavkuj sa nim. vraj je to asi najprijemnejsia smrt o akej sa vie, proste umries na to ako je ti dobre.. inzulinovy sok sa uziva aj na psychiatrii na ukludnenie pacientov.. len tiez bude asi dost tazke zohnat si ho.
a ak nemas prachy, tak sa proste oblec ako pankach/metlak a chod sa v piatok v noci poprechadzat do sadu J. krala pri auparku a mas to vybavene - ak si z blavy
ale kazdopadne nemysli na picoviny a radsej sa raduj aj s toho aky dokaze mat zivot zmysel pre humor kam sa ponahlat???aj tak tam vsetci skoncime nemyslís???