slovenčina...a prečo?? lebo všade sa I píše ako I.... ale v slovenčine sa I niekedy píše aj ako Y. a kto sa z toho má potom vysomáriť????
z cudzích jazykov- to fakt neviem posúdiť, keďže sa učím len angličtinu a aj z tej v podstate nič neviem... Mám z nej 2 len vďaka veľmi inteligentnému spolusediacemu, ktorý mi stále dá odpísať.... Vďaka bohu za Maťa...
ruština je ľahká.. nauč sa azbuku, slovíčka troška gramatiky a máš to v suchu... čo je na tom ťažké?
keď sa jazyk naučia jední, hoci aj by to bol ich rodný a majú ho od mala, čoby aj my nie, veď ľudia sme všetci rovnakí tá neochota učiť sa ho robí aj ten najľahší jazyk najťažším. ja som hrdá že viem po slovensky plynulo, lebo po anglicky vie celý svet, ale ukážte mi miliardu tých čo vedia po slovensky
jazyky sú ľahké, len sa ich treba naučiť používať a učiť sa ich rád. nech by to bola aj lapončina eskimákov, ak sa to raz chceš naučiť, tak sa to aj naučíš
ony nie sú ťažké. len naučiť sa ich trvá trošku dlhšie lebo človek je zvyknutý na náturu a zrazu musí hovoriť iné slová a hľadať ich význam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. RUŠTINA
3. KEČUÁNČINA
4. AYMARČINA
5. AFRIKÁNČINA
6. HOLANDČINA
7. MONGOLČINA
8. FÍNČINA
9. JAPONČINA
10. SLOVINČINA
11. AMHARČINA
12. SLOVENČINA
13. ANGLIČTINA
14. VIETNAMČINA
15. HINDČINA
16. URDČINA
17. MACEDÓNČINA
18. NEMČINA
19. MAĎARČINA
20. ÍRČINA
z cudzích jazykov- to fakt neviem posúdiť, keďže sa učím len angličtinu a aj z tej v podstate nič neviem... Mám z nej 2 len vďaka veľmi inteligentnému spolusediacemu, ktorý mi stále dá odpísať.... Vďaka bohu za Maťa...
10. nemčina
09. francúzština
08. čínština
07. japončina
06. jazyk oboch Kórei je rovnaký, takže kórejština
05. perzština
04. arabčina
03. fínština
02. maďarčina
01. najťažším jazykom akým sa hovorí na tejto planéte je Slovenčina .
a najťažšie....polla mna
japončina, čínština
slovenčina, čeština
podľa mňa, ak sa niekedy naučím poriadne astevaihtelu, e-kmene a postpozície, tak to ťažké nebude
latina mi príde ťažšia
keď sa jazyk naučia jední, hoci aj by to bol ich rodný a majú ho od mala, čoby aj my nie, veď ľudia sme všetci rovnakí tá neochota učiť sa ho robí aj ten najľahší jazyk najťažším. ja som hrdá že viem po slovensky plynulo, lebo po anglicky vie celý svet, ale ukážte mi miliardu tých čo vedia po slovensky
jazyky sú ľahké, len sa ich treba naučiť používať a učiť sa ich rád. nech by to bola aj lapončina eskimákov, ak sa to raz chceš naučiť, tak sa to aj naučíš
ony nie sú ťažké. len naučiť sa ich trvá trošku dlhšie lebo človek je zvyknutý na náturu a zrazu musí hovoriť iné slová a hľadať ich význam