mňa tiež čaká .. a myslím že sa nič nezmení.. rodičia budu na mňa stále dávať pozor akoby som mala 6.. ale ako ináč budú odo mňa očakávať že sa budem správať dospelo.. ja to tak neznášam.. vždy ako im to práve vyhovuje..
že ma policajti už nedonesú domov.. ... proste žúr...slobodné festivali žiadne stresy... aj keď asi mi to bude chýbať..byť pod zákonom.. ..uvidíme.. ale rodiačia hm no to asi rovnaké bude aj v 30..takže nič proste my budeme moc voliť.. ..
podla mna ide o konkretneho cloveka, mozno prave v 18 zazijes nieco,naco nikdy nezbaudnes ale vo vseobecnosti podla mna nie, ostatni ta vlemi inak neberu a co sa tyka teba tak sa nezmenis z dna na den, ani co sa tyka psychickej ani fyzickej vyspelosti
17-nastka je najlepsi vek- do 18-tky som chcela vyzerat starsie, po nej naopak...tentorok budem mat 21 a mam z toho zmiesane pocity...ved mi bude tiahnut na 30-tku ale hovoria mi, ze vyzeram mladsie tipuju mi 18 /bez make-upu/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
chcem mať devätnásť...