Aky je rozdiel medzi ekonomicko-financnou a manazerskou matematikou na matfyze BA?
Na internete podla mna nie je dost vela informacii ohladom tohto. Ake je uplatnenie studentov oboch odborov, alebo ak jedno z nich niekto z vas aj studuje, aka je vasa skusenost? Diky
Oba tieto odbory sú podľa mňa veľmi dobre koncipované a uplatnenie máš z oboch určite veľmi dobré. Neštudujem ani jeden z týchto odborov, ale poznám viacero ľudí a viem čo sa cca hovorí - že o čosi väčší záujem je o tú manažérsku matiku.
Osobne ale skutočne neviem poradiť čo z nich si vybrať, oba odbory sú dosť príbuzné, na oboch by si nemala prísť o legendárnu Kubáčkovu analýzu a prednášky (podľa mňa dokonalého) docenta Boďu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Osobne ale skutočne neviem poradiť čo z nich si vybrať, oba odbory sú dosť príbuzné, na oboch by si nemala prísť o legendárnu Kubáčkovu analýzu a prednášky (podľa mňa dokonalého) docenta Boďu.