tak kedysi bol rozdiel v tom, ze 1. bola vseobecna 2. bola detska 3. zubarina a tak. Teraz viem, ze na 3. je nejaky americky sposob vyuzby alebo nieco take. Na druhu sa dostane menej ludi ako na prvu ale, menej tam vylietava. Medzi prvou a druhou inak uz asi nejaky vacsi rozdiel nie je okrem toho. Ja sa chcem hlasit na druhu pravdepodobne.
ako bolo spomínané, na 3. je iný systém výučby, 2. bola kedysi na deti zameraná (teraz už nie) a 1. je taká akože "najznámejšia" - najviac ľudí berú, najviac ich aj vyhodia. na 1. máš podklady, kt. sa "stačí" nabifľovať, na ostatné treba mať asi kúštik v hlave (čo sa týka prijímačiek .. na 3. som myslím robila prijímačky - a nebolo to nejak extra náročné + sú tam aj ústne "skúšky")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
sú to samostatné fakulty jednej univerzity
ešte sa k nim radia aj lekárske fakulty v Plzni a Hradci Králové. To číslovanie je iba poradie v akom boli založené.
ako bolo spomínané, na 3. je iný systém výučby, 2. bola kedysi na deti zameraná (teraz už nie) a 1. je taká akože "najznámejšia" - najviac ľudí berú, najviac ich aj vyhodia. na 1. máš podklady, kt. sa "stačí" nabifľovať, na ostatné treba mať asi kúštik v hlave (čo sa týka prijímačiek .. na 3. som myslím robila prijímačky - a nebolo to nejak extra náročné + sú tam aj ústne "skúšky")