ja si myslim ze slovensky parlament alebo narodna zrada je zlozena z koalicie a opozicie ... ma 150 poslacnov, jedneho predsedu a zopar podpredsedov ... je jedno kolko ich tam je na zasadani lebo sa na nicom dolezitom neodkazu dohodnut takze tak
Raz jeden politik povedal, že "štát je zlý vlastník", ja fakt nechápem, prečo máme štátny parlament alebo štátnu vládu.
Radšej by sme mali mať jedného kráľa, ktorému bude všetko patriť, a ten si aspoň dá pozor, aby sa nerozkrádal štátny (jeho) majetok. A žiadne kauzy, mýtne systémy predražené, podcenu predané emisie by neboli.
@Tomas áno príkladom tohoto dokonalého systému je nepochybne absolutizmu v 17 storočí vo Francúzku Zabúdaš na to že veľká časť ľudí sa z tým čo je ich nemieni deliť z inými
Aj kral mal pod sebou mnozstvo osob, ktore mali rozne privilegia a povinnosti nakolko by sam nedokazal spravovat "svoj majetok". Proste je to blbost, lebo dejiny ukazuju, ze aj v davnej minulosti tieto osoby zneuzivali svoje postavenie a kral ani nevedel co sa v jeho krajine deje. Proste odkedy clovek mysli, odvtedy chytraci a snazi sa zo vsetkym vypinkat. A nic sa nemeni.
Vyznam by sa dostavil, az vtdy ak by sa vsetko potrhalo na male mozno rodove kmene, ale tu by sa zas prejavilo chytracenie a vznikli by boje o majetok a uzemie.
Odkedy clovek mysli vnima akisi nedostatok, coho robi nespokojnym. A nespokojnost je hnaci motor ludstva. pricom smer si udava vzdy civilizacia-spolocnost sama. Bez ohladu na jednotlivca, ci bezvyznamnu mensinu.
takto podla mna je tento Slovensky parlament na velku picu a je na smiech. ked idu volby slubuju hory doly, ale ked sa dostanu do parlamentu tak splnia mozno max. 1/3 a aj to je vela, a beru take sumy co sa mojmu otcovi alebo inemu tazko pracujucemu zdaju ako (nesplneny) sen.
Máme parlamentnú demokraciu, takže parlament má takú podobu, akú si občania zvolili. Teda my. A ako poznám občanov Slovenska, ani v ďalších voľbách nebudú schopní si zvoliť lepších poslancov. Viď prieskumy verejnej mienky.
je zlý škaredý súhlasim ale máme tam svetovú raritu Slotu to je Highlander slovenskej politiky to je ako Tásler v hudbe furt ma svoju klientelu........feťacku-alkoholickú a je večne živý ako cezár......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Ale viete ako to je zmeniť to môžme iba mi ako vravím všetko sa dá len treba chcieť.
A už je asik aj na to ten sprány čas.Tak sa pustime do toho.
Radšej by sme mali mať jedného kráľa, ktorému bude všetko patriť, a ten si aspoň dá pozor, aby sa nerozkrádal štátny (jeho) majetok. A žiadne kauzy, mýtne systémy predražené, podcenu predané emisie by neboli.
Odkedy clovek mysli vnima akisi nedostatok, coho robi nespokojnym. A nespokojnost je hnaci motor ludstva. pricom smer si udava vzdy civilizacia-spolocnost sama. Bez ohladu na jednotlivca, ci bezvyznamnu mensinu.
...
a je mi to na smiech