@zelinka Sa rozplakala, bo jej bolo ľúto vyhodených peňazí za pí**vinu!! A vy s ňu, bo ste boli mladí a nechápali čo sa deje! Uč sa dievča uč, večne tu nebudem!
@nicol23 my sa ideme zlozit na bicykel ale nekupime mu ho iba mu dame preukazku v hodnote 400eur najprv mu dame nieco male a bude si mysliet ze sme mu len to kupili a nakoniec mu dame tu poukazku a chceli sme aj padak
na narodky sme sa triednej poskladali na kyticu a na knihu, spolužiačka ešte doniesla tortu a dvaja spolužiaci nejaký konár v kvetináči, vraj z toho niečo vyrastie a to ju potešilo najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
my sme to riešili už dosť natesno a nechali sme našej triednej urobiť obrovskú kyticu a náramok sme jej dali
našou triednou bola len rok a netušili sme, čo jej máme dať, lebo nie všetci chceli prispieť určitou (nie veľkou) sumou na darček..
a rozplakala sa pri tom a nevedela prestať a my s ňou
bolo to pred necelým rokom, teda sme až takí mladí neboli
súdiac podľa tvojich fór od teba určite nie
nečumela ani neprstovala, len som ich tak zhliadla a to už mi trošku pomohlo pri budovaní predbežnej mienky o tebe
ja keby som bola učiteľka, tak ma najviac poteší dobrá čokoláda