Pretoze ako povedal M.A.Matkin .My ženy mame v mozgu zafiksovane že sex= laska, laska=sex. Muži naopak sex=sex, laska=laska ...Neberu sex zavezne ako my ženy, a ani necitia vycitky ak podvedu svoju lasku s inou.Budu sa branit : "Ved k nej nič necitim, slo len o TO " Alebo je tu možnost ze muž je verny vtedy ked dostane aj lasku aj sex.V tomto pripade mozno dostava každe osobitne.
Inak vo všeobecnosti tu plati zakon prirody. Samci su proste lovci.Oplodnia samicu a idu dalej.To len my samice pocitujeme povinnost vernosti od prirody.
18 - asi mas pravdu Niekde som pocul, ze muz od prirody vlastne ani nepoznaju ten skutocny sex, poznaju len ten telesny, masturbaciu, a az zena ho nauci sexu v jeho plnosti, ak sa ovsem sama v tejto oblasti nepremeni na chlapa, ak chapete, o com hovorim, heh, uz sa tesim na to, ako ma to ta moja nauci
21. to je daleka budcnost ktorej sa mozno ani nedozijem...nehadz vsetkych chalanov do jedneho vreca...poznam vela chalanov ktory su verny...to len vy baby mate tendenciu vyberat si prave tych co vas podjebu ci akokolvek inak zrania a pod...
ze je to ko*ot.........ktoremu trba natiahnut kondom na hlavu a este ho nakopnut do istej citlivej partie na tele....popripade mu trvale znizit hladinu testosteronu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nic viac?
a mozno nie.. to nemusi byt pravidlo nie?
Inak vo všeobecnosti tu plati zakon prirody. Samci su proste lovci.Oplodnia samicu a idu dalej.To len my samice pocitujeme povinnost vernosti od prirody.
A 18. ja napriklad by som nedokazal mat sex bez lasky...Proste ze len tak si dame sak co...