spim do 11...zapnem potom telku...poobede nejak travim cas doma..ci hram karty, luuustim krizovky atd...potom idem von...a ked dojdem z vonku som uz len na nete
rano vstanem...okolo 6-7...obleciem sa....vyvencim psa....vytrepem sa do prace....naranajkujem sa...pracujem....naobedujem sa....pracujem....idem domov....obcas este do druhej prace, alebo na jazdu, alebo hned von....a potom vecer von....toto su moje dni...
vstanem, umyjem sa, najem sa, idem na net, ucim sa, idem plavat, idem na brigadu, naobedujem sa, ucim sa, idem von, pozriet stenata ku kamoske, vecera, umyvanie, net, spanie...samozrejme aj v poprehadzovanom poradi...
kazdy den iny. ale ten najcastejsi je: vstanem, hygiena, gilmorky (pripadne pred nimi vybavovacky v meste), mozno ranajky, varenie obeda, obed, umyvanie po obede, praca, spanok.
rano vstanem okolo 12:00 sprcha potom idem na ranajky spojene s obedom, skontrolovat servery, na kavu s kamosku popripade niekam inam a o 18:00 uz usilovne pracujem do 00:00 to mam pol hodky na vyvencenie psa a potom zase praca do 6:00
vstanem, pripravim sa na doucko, 45 min doucujem, potom pozeram moj oblubeny serial V.I.P. ktory mi z mne-neznamych dovodov presunuli o 5 min skor takze nestiham potom idem na obed ku babke a potom sa flakam a zasivam kde sa len da aby ma nikto inak ako virtualne nevidel
8:00 vstavam večinu je tu pri pc brat ale ked ne sedam sem):..ked je tu on tak idem k telke potom sa oblečem naranajkukem umyjem raz za čas skočím pre kamošku kera tak či tak nejde von ..a pokračujem tak celý den ..proste nudaa
no spím ale do desiatej, ak príde frajer, tak upracem a osprchujem sa... a potom som s ním až do večera a keď ho už vykopnem na stanicu, tak potom dojdem domo, kuknem telku, umyjem sa a idem spať...
ak nepríde ani ja nejdem k nemu, tak vstávam ale o jedenástej, kuknem Veronicu Mars, naobedujem sa, a potom buď idem von, alebo na kupko, alebo na nete som, alebo si čítam knihu a večer zas kuknem telku, umyjem sa a idem spať
18:00-01:00 sedim za PC, citam knihu, idem na priejradu...ako kedy, proste volny cas.
Den volna: 02:00-11:30 spanok
11:30-12:30 vstavanie
12:30-15:00-varim obed, naobedujem sa
15:00-18:00 spanok
18:00-2/3/4:00 sa flakam po dome
Vikend bud do dvanastej spim, zobudim sa dam si sprchu urichtujem saa a pridem az na druhy den rano, alebo spim do siedmej osprchujem sa, urichtujem sa, utekam na fest, zmoknem a vratim sa az o par dni rano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vstanem okolo obeda, umyjem napapam a tak a zapnem PC ptm bud kukam telku abo idem von alebo som stale na nete spat idem az o nejakej 3tej
naranajkujem,
nakrmim zajacov,
nieco na pc porobim,
naobedujem,
potom sa to meni, bud idem niekomu robit komp k nemu alebo mi niekto iny donese nefunkcne pc sem tak sa babrem s tim, alebo idem do autoskoly
daco robim
idem spat
2.10:01 Zapnem PC
3.10:02 Umiem sa
4.10:20 Najem sa
5.10:30 Drvim PC
6.13:00 Bud pokracujem na PC alebo idem sa kuapt na preihradu Podla toho co sa naskytne
7.19:00 Idem von z friendami alebo len tak sam hladat niekoho znameho a na pivo
8.21:00 1varianta bud sa vratim z vonku znudeny jak hovado
8.00:00 2varianta voku bolo super zabavil som sa a je mi super
8.06:27 3varianta stihli ma na discu parili sme a bolo paradne a uz cakam na vlak
9.XX X podla varianty idem spat vecsinou do 10 obcas dlhsie ked plati 3V ......tak takto nejako prazdnnujem
07.30 som v práci
16.45 som doma z roboty
18.00 volný čas - korčule, kofola,pc, no proste kadečo
22.30 dobru noc
12-14 sa naobedujem
14-15 idem jazdiť alebo s niekým von
Ak som bola jazdiť tak dojdem cca o 20 domov... a ak vonku tak podľa toho s kým
A keď náhodou zostanem doma tak som pri PC alebo sa hrám s nejakými zvermi
19-21 idem ešte von so psom...
Do 23-1 som na PC a potom idem spať
Medzitým nejaké to jedlo, sprchy a tak
0700 nakrmim kone
0800 zapnem pc
0900 idem do sprchy ked idem do mesta
1200 naranajkujem sa
1300 idem krmit kone
1400 pozrem pocitac
1430 som vonku s konmi
1700 rozmyslam co budem zajtra robyt
1900 nakrmim kone
2010 idem do sprchy
2130 vetsinou idem spat
niekedy sa to meni podla toho co a ako
ak nepríde ani ja nejdem k nemu, tak vstávam ale o jedenástej, kuknem Veronicu Mars, naobedujem sa, a potom buď idem von, alebo na kupko, alebo na nete som, alebo si čítam knihu a večer zas kuknem telku, umyjem sa a idem spať
5:00-15:00 robota
15:30-18:00 spanok
18:00-01:00 sedim za PC, citam knihu, idem na priejradu...ako kedy, proste volny cas.
Den volna: 02:00-11:30 spanok
11:30-12:30 vstavanie
12:30-15:00-varim obed, naobedujem sa
15:00-18:00 spanok
18:00-2/3/4:00 sa flakam po dome
Vikend bud do dvanastej spim, zobudim sa dam si sprchu urichtujem saa a pridem az na druhy den rano, alebo spim do siedmej osprchujem sa, urichtujem sa, utekam na fest, zmoknem a vratim sa az o par dni rano