hovorí sa, že politici kradnú... niektorí viac, niektorí menej... SNS je však v tomto majstrom, od ktorého sa má aj Fico čo učiť...
neviem ako vy, ale ja osobne tu zastaralú, konzervatívnu politiku, ktorá Slovensko drží v tých istých sračkách (a navyše provokuje ako Maďarov, tak aj Slovákov) nechcem...
jo a so skutočnou, historickou SNS má táto strana spoločný akurát tak názov...
Neviem kto z politikov to povedal, ale je to tak: Preco neodisla SNS z vlady, ked jej fico zobral ministra? Lebo SNS ostane pri moci kym neukradnu poslednu skrutku, preco by kvoli nejakej hrdosti opustali taky skvely biznis?
Okrem toho titulovat sns najstarsou stranou je blbost. Ziadnych sto rokov nema. Jednoducho si niekto zobral skvelu znacku, co bola opustena. Skutocne najstarsie strany, co realne existuju su KDH a Hzds.
Chcel som hlasovat za tretiu moznost, ale nie je to tak celkom pravda. I ked musim uznat, ze niekedy nehovori od veci, len ten jeho prejav degraduje aj tie spravnejsie myslienky, ktore ma..
@mandatum sns je najstarsou stranou (resp druhou najstarsou) aj bez toho, aby ju niekto spajal s tou ozajstnou SNS.
@mandatum nuz, to je marketingovy tah, ktory drzi SNS nad vodou keby jej vacsina primitivnych volicov vedela, ze s tou ozajstnou stranou to nema nic spolocne, asi by uz boli na politickom smetisku.
Podľa mňa keď ich zase budú ľudia voliť, dostanú sa do parlamentu, tak potom len budú zase nadávať a okrádať štát na čele so Slotom, rodeným a poctivým Slovákom, ktorý nikdy ale nikdy nič neukradol.Kkt.
Majú silné reči pred voľbami, ale potom ... to bude ASI to isté ako teraz.
oni sú proste vyslovene smiešni si spomeňte, keď vtedy ešte Malíková (tuším ) išla na tlačovku či čo to bolo s vajíčkami že ich hodí po slotovi proste takéto kokotiny (a navyše sú z nich teraz kamoši) sa môžu stať len medzi slovenskými politikmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
daj sem prosím nadpis SNS
Je to neskutočná pičááááááááááááááááááááá
neviem ako vy, ale ja osobne tu zastaralú, konzervatívnu politiku, ktorá Slovensko drží v tých istých sračkách (a navyše provokuje ako Maďarov, tak aj Slovákov) nechcem...
jo a so skutočnou, historickou SNS má táto strana spoločný akurát tak názov...
Okrem toho titulovat sns najstarsou stranou je blbost. Ziadnych sto rokov nema. Jednoducho si niekto zobral skvelu znacku, co bola opustena. Skutocne najstarsie strany, co realne existuju su KDH a Hzds.
@mandatum sns je najstarsou stranou (resp druhou najstarsou) aj bez toho, aby ju niekto spajal s tou ozajstnou SNS.
ok, mojim cielom bolo podotkut ze nema nic s tou povodnou, ku ktorej sa hrdo hlasi.
Rok jej zalozenia ma tusim aj vo svojom znaku
Majú silné reči pred voľbami, ale potom ... to bude ASI to isté ako teraz.