ach no čo ti ja viem... občianska a právna.. to sú také hodiny kde nič nerobíme.. poznámky za pol malej strany čo sa naučíš aj pred hodinou... a ešte informatika.. tiež v pohode hodina.. aj keď je tam nuda občas.. aj hospodárske výpočty sú pohodička
na ZS to bol zemepis nikdy som nemala 2 na vysvecku proste stačilo len počúvať (a to nebolo ťažké...mali sme úžastnú učitelku čo veľmi zaujímavo rozprávala) a to bolo vše....teraz je to však ťažšie a o dosť ale aj tak inak by som nešla na cestivný ruch
vsetky odborne predmety ake sa vyskytuju na strednej odbornej skole zdravotnickej vratane informatiky, patologie a fyziky, aj ked som z fyziky beznadejne tupa ale mame supa profesora takze ten predmet milujem
neviem prečo som dal zemepis ktorý už dobrých pár rokov nemáám ale bavil ma asi najviac lebo ste navštevovali všetky kúty sveta aj keď len cez informácie ale aj dejepise ale to len raz v prvom ročníku na strednej sme mali takého skvelého proffáka proste vysvetľoval látku a ste cítili ako by ste to vy prežili na vlasnte koži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
..skoda,ze tato anketa tu uz bola velakrat
A nemala som rada Aj, Nj a matiku, lebo mi to neslo.
Mohla byt namieso spanielskeho jazyka