@vegetable je to zlozvyk..akoze konkretne klbov je dost velke nicenie..
moja krstna na to doplatila tym ze teraz ma namiesto vlastnych klbov nejake jebovinky..
ale ked si pukas napr. chrbat ako tak,ze kosti aby sa ti narovnali tak to neni zle..chpees?
ale jop,vsetko je prijemne,inak by sme to asik nerobili
@11 no, ono hlavne vsetko co puka su klby a ked citim ze nepohnem dostatocne prstom pokial nim nepuknem tak to neni zlozvyk...takisto ako neurobim snuru kym si nepuknem bedrove klby...zlozvyk je nieco co skodi mne alebo okoliu...pukam prstami, bedrami, chrbticou aj kolenami len aby som sa mohla poriadne hybat, na tom nic neni ked mi to pomaha...nerobim to len tak pre zabavu
@vegetable ved okey ale aj tak VŠETCI mi hovoria:
"nepukaj si tie prsty,potom si ich budes musiet operovat a co potom? počuješ?? NEPUKAJ SI ICH! HEEEJ!! TY MA NEPOCUVAS!! ZASA SI ICH PUKAS!!! a zasa.. to nema vyznam ti to vysvetlovat! "
kazdy den totot pocuvam..ale tak uz sa snazim odvyknut i ked ked si puknem tie klby tak sa citim tam uvelneno,ze tak ohybne ne?
@zuzanne112
"Príčinou puknutia je únik nahromadeného vzduchu v medzikĺbovom priestore. Kĺby sú premazávané a zvlhčované synoviálnou tekutinou, ak jej nie je úplný dostatok, zvyšný priestor vypĺňa vzduch vo forme bublín. Keď potom kĺb ohnete tento vzduch sa prudko vytlačí, čo sa prejaví hlasným, či menej hlasným zvukom puknutia.
Je to úplne bežná a prirodzená vec, netreba sa preto až tak obávať. Opakované pukanie je však znakom nedostatku maziva v kĺbe."
...povedz im a je to...klby sa ti mozu pokazit len ak mas nedostatok tej tekutiny a to nesposobujes pukanim..je to len nasledok
@vegetable aha,a čo ak nemam dostatok tej tekutiny? a co ak zajtra na to umriem? boze,nie!! ja nechcem umierat! jejda,ved ja nejsom vlastne vobec hystericka..len mam nervy z toho ze este z toho umrem okey,ale odkaazem
hranie z vlasmi je môj oblúbený zlozvyk ja si ich stáel prehrabávam rukami a potom akurat asi pohodlnosť/lenivosť max. to vysedávanie za PC ale to budem popierať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
moja krstna na to doplatila tym ze teraz ma namiesto vlastnych klbov nejake jebovinky..
ale ked si pukas napr. chrbat ako tak,ze kosti aby sa ti narovnali tak to neni zle..chpees?
ale jop,vsetko je prijemne,inak by sme to asik nerobili
a tiez naladovost a vybusnost....bolo by vhodne odvyknut si....
"nepukaj si tie prsty,potom si ich budes musiet operovat a co potom? počuješ?? NEPUKAJ SI ICH! HEEEJ!! TY MA NEPOCUVAS!! ZASA SI ICH PUKAS!!! a zasa.. to nema vyznam ti to vysvetlovat! "
kazdy den totot pocuvam..ale tak uz sa snazim odvyknut i ked ked si puknem tie klby tak sa citim tam uvelneno,ze tak ohybne ne?
"Príčinou puknutia je únik nahromadeného vzduchu v medzikĺbovom priestore. Kĺby sú premazávané a zvlhčované synoviálnou tekutinou, ak jej nie je úplný dostatok, zvyšný priestor vypĺňa vzduch vo forme bublín. Keď potom kĺb ohnete tento vzduch sa prudko vytlačí, čo sa prejaví hlasným, či menej hlasným zvukom puknutia.
Je to úplne bežná a prirodzená vec, netreba sa preto až tak obávať. Opakované pukanie je však znakom nedostatku maziva v kĺbe."
...povedz im a je to...klby sa ti mozu pokazit len ak mas nedostatok tej tekutiny a to nesposobujes pukanim..je to len nasledok