same tolerantne nazory...pritom je to spatne a nechutne...len viac povrchnosti z toho medzi ludmi viac podvadzania atd...spatne.."radost zit" na tomto svete
@synekdocha niekedy sa to dá.. keď sú tie otravné protesty lesbičiek alebo keď idú po ulici a všetkým ukazujú ako strašne je normálne keď sa jebú medzi sebou 2 zeny alebo 2 muzi..
@vsetkynikyobsadenedoboha ano podme vyzabijat kazdeho kto nepatri pod nalepoku moralne spravneho cloveka 20. storocia, nezabudnime zatvarat a davat liecit kazdeho komu sa paci nieco ine ako nam alebo je to v rozpore so sucasnou moralkou... Slava cenzure a podobnm chujovinam ne?
Nemám nič proti homosexualnom ani bisexualom...,.Nevadia mi ani zoofili... Osobne si však neviem predstaviť, že by som chlapovy oblizoval riť a pchal penis krave do riti...
Nechápem, prečo vám takúto tému dávajú do školy...ale ak ti to pomôže, moj názor na ľudí nezávisí od orientácie. Vadia mi skôr prejavy sexuálnej orientácie vo forme nevhodného oblečenia.
ja som bisexualka a teraz som ina ako ste vy ??? to je chore sudit cloveka podla toho co vyhovuje vam .... bisexuali, lesby ci gayovia, heteraci vsetko su normalni ludia !!!!!!
Je to kazdeho osobna vec Neviem, preco by som si o niekom mal utvarat nazor na zaklade toho, aku ma sexualnu preferenciu. Ved to mozem rovno zacat triedit ludi podla toho, ci su vegetariani, sportovci alebo fajciari...
@jemino to je toho? ako by sa ti páčilo keby si sa musel ísť zosobášiť za hranice? fakt, úplne v pohode...pre teba je to papier, niekomu na tom možno záleží trochu viac...
to že si lahsie najdu partnera je dobry nezmysel. maloktore dievca by si zacinalo s chlapcom ktory by sa jej priznal ze spaval s chlapcami. a rovnako to plati aj naopak.
Ja osobne by som nechcel chalana, kt. pritahuju AJ dievcata, lebo by som proste vedel, že mu na mne chyba nieco co mu ja nemozem dat.
Nemám proti ním nič. Niekedy si človek ani nevšimne že sú iný. Sú to fajn ľudia. Ale mám voči ním výhradu takisto ako homosexuálom že nie je prirodzené ak chcú mať deti to sa mi dosť protiví ...
Myslim si ze reakcie ako "Su to rovnake hovna ako homosi" su naozaj vtipne no aj ubohe, hlupe, netolerantne a detinske.. Idete ich sudit len preto ze niesu rovnaky ako vy. .PREBOHA!! To si rovno napiste na celo "SOM ODPAD TEJTO SPOLOCNOSTI!" V com ste vy lepsi?.. Kriste pane!! Rovno ich chodte postrielat...
Nijaký Sú to ľudia ako všetci ostatní a pokiaľ nerobia kktiny, je mi to jedno Prečo by sa mali ľudia súdiť podľa orientácie? Nechápem! Práve že, fakt túžim po kamarátovi gayovi Snáď by mi neprebral chalanov Ale muselo by to byť super, ak by som dajakého milého vychytala A proste ak ma to dievča nechce násilne pretiahnuť, súdim ju rovnako ako všetkých ostatných-podľa správania, činov...
@leilla to nie je pravda...bisexualita je tiež orientácia a nemusí to byť vôbec divadlo! ...sama som bi a nie z potreby hrať sa na nejakú frajerku a tiež nie preto lebo som sa už bozkávala s babou!..proste dokážem mať silné city ako lásku a príťažlivosť aj s rovnakým pohlavím...možno je to naozaj tiež proti prírode,ale je to tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
nechápem, prečo niekto súdi na základe sexuálnej orientácie -.-
ale nie tak normálny.
ale ok, v pohode, máš svoj názor, nikto ti ho neberie
a majú rovnaké práva. :/
ak by si nemal nijaký názor, nemáš čo vyjadriť, nie?
Veď práve to :/
beriem hetero aj homo ako sexuálnu orientáciu. ale bi je len divadlo.
mladí toho navymýšlajú.. čakal som nejaké riadne zákony, že nemôžu chodiť na velkú do latríny a tak :d
a neviem či všetci ale niktorí majú také obdobia že čisto ženské a čisto mužské
a dobre sa bozkávajú ale nie, aspoň ten jeden
Ja osobne by som nechcel chalana, kt. pritahuju AJ dievcata, lebo by som proste vedel, že mu na mne chyba nieco co mu ja nemozem dat.