Ako vnimate,ked vas baba odmietne,a nechce s vami chodit a pri tom ste do nej zalubeny?? ako to najjemnejsie povedat? Ked nie som zalubena? a Nechcem mu tym ublizovat a pri tom je to fakt super chalan...Do riti ked s vami je to take tazke!
bože a čo si myslíš že zatože máme medzi nohami niečo visiace občas stojace tak sme iní ako vy vo všetkom? proste si predstav ako by si sa cítila na jeho mieste... a zdel mu to tak ako by si to zdelila v jeho koži sebe. to za prvé.
za druhé ťažko môžeš niečo súdiť od pohlavia. každý sme iný charakter, iná rozličná osobnosť, delenie na dievčatá a chlapci by bolo príliš jednoduché
Ja by som to bral normalne,pokojne... ved ona sa tak rozhodla...Sice aj ked ju napr. milujem,ale vidim ze nechce so mnou chodit tak....radsej budem s nou kamarat ako keby som mal vztah ktory nie je ´´vztah´´v pravom slova zmysle....ale musela by mi to povedat mne osobne do oci a nie cez kamarata/tku
hlavne sa pri tom neošívaj, to by mi dalo pocit že si myslíš niečo na štýl "no, ty môj chudáčik, musím k tebe byť ohľaduplná, lebo sa z toho rozplačeš..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
:p
takže k téme: povedz to priamo, nedávaj nádej
Ale držím palce, už mi raz nechýbalo veľa aby som sa dostala do takejto situácie a príjemné to teda naozaj nebolo...
super chalan, ale ty ho chces odmietnut?
sa stavim, ze potom tu budes zakladat diskusie, ze aky su vsetci chalani jebnuti...
sa necudujte ked vsetkych normalnych odmietnete a idete radsej za kokotmi
za druhé ťažko môžeš niečo súdiť od pohlavia. každý sme iný charakter, iná rozličná osobnosť, delenie na dievčatá a chlapci by bolo príliš jednoduché