Ja asi anineviem. Nemam nejaku stupnicu krasy v zazitkoch. Kazdy je niecim vynimocny a da sa povedat co je hnusne a co krasne ale niektore maju prvky oboch, takze tazko...niekedy si na to tak spomeniem ale nikdy ked pride taka otazka tak zrazu neviem...
na tom nezalezi lebo clovek ktory to bude citat pre neho to bude len pribeh zazitok je to len pre ludi ktory ho zazili... cize kludne si to mozes vymyslet
asi keď som bola minulý víkend s kamarátku a frajerom na Zobore dalo to zabrať vyškriabať sa až hore ale tak stálo to za to síce som potom ešte týždeň krívala ale to je detájl doteraz na to spomínam ale budúci rok ma tam už nikto nedostane !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a všeobecne zatiaľ za život neviem. ale strašne ma poznačilo keď sestrine prvé slovo bolo moje meno
A ak ešte niečo okrem toho, tak napríklad koncerty, festival.. ...
Narodenie Jerrka, Maxíka, Sparkyho a Nutiho,
spoznanie Natty a Sarah,
prestúpenie na druhú školu a prvá láska. (aj posledná!)
Je ich veľa, napr. jeden z detstva keď som sa niesol na lekárových pleciach po dlhej chodbe ako v tuneli...