lietadlo, ale to je bohužiaľ najmenej (zatiaľ!) frekventovaný dopravný prostriedok v mojom živote disappointed:) takže hlasujem za vlak. vlaky sú super!
rada chodím a počúvam pri tom hudbu a dýcham vzduchy, rada sa vozím na aute lebo je to liečivé, sama si o tom rozhodujem a šetko, rada chodím na bicykli lebo to možem aj v dobe keď nemám auto, možem ho tlačiť cez prechody a možem isť na ňom večer piť a mám vietor vo vlasoch, rada chodím na vlaku lebo vlaky sú cool, dá sa tam pozorovať ľudí a majú také super (bez irónie! ) atmosférické vécka, a autobusy mám rada lebo tam idú filmy a lebo väčšina ciest čo absolvujem je najpohodlnejšia autobusom a ešte mi v nich platí isicova zľava, a lietadlá mám rada už len preto že sa nimi chodí Ďaleko a dávajú tam jesť.
taže asi nato aký som pohodlný domased sa celkom rada prepravujem či čo.
Do iného mesta by som na bicykli necestoval ale len tak že isť sa povoziť tak radšej si zajazdím na bicykli jak keby som jazdil na aute a nemal benzín ale na normálne cestovanie radšej vlak asi....
autom v noci s vypeckovanou hudbou, vo vlaku s hlavou vystrčenou z okna pozorujúc slnečnicové polia, na bicykli dolu kopcom bez držania a s vetrom vo vlasoch, lietadlom ponad Alpy, autobusom v tom kolečku, čo sa točí a s knihou v ruke, tancujúc v prázdnom vozni električky... ale rada aj chodím
auto, ked ho soferuje niekto kto ma nad nim plnu kontrolu a komu doverujem. a proste len sa vozit a pocuvat hudbu, to ma na mna vyslovene liecivy ucinok.
inak ale najcastejsie cestujem vlakom a tam to tiez lubim ked je pohodova cesta.
Ja mam najradsej bicykel odvezie ma kde chcem no ale niekde idem radsej pesi lebo nikdy ho nenechavam iba tak niekde oprety. Poviem to takto bezne cez tyzden vyuzivam nohy vsade kde chodim mhd pouzijem iba vo velmi krajnom pripade. A ked idem niekde kde viem ze mozem bepecne nechat bicykel idem nanom ved je to aj rychlejsie, ale hlavne ho vyuzivam cez vikendy, prazdniny. Chodim nanom aj do zahranicia.
nohy sú zadarmo a dostanú sa aj do ťažko dostupného terénu často
a inak sa mi páčia autá, rada chodím na bicykli, na korčuliach, a tak
a staré vláčky sú pekné, hlavne ten na Košickej pionierskej železnici, čo každý rok chodím prepadávať
Lietadlo. V aute/autobuse mi býva zle občas, vlakom moc necestujem... a bicykel a nohy sú v pohode.
Ale v lietadle sa spí lepšie asi ako na bicykli a dá sa tam čítať, očumovať oblaky a tak
Vlak - najlepšie kdesi vzadu, kde človek v oblúkoch vidí celú tú húsenicu pred sebou...
a ešte bicykel niekedy v letný podvečer, keď na humnách prebieha žatva..romantika jak vyšitá..
Bicykel je balzam na dušu. V akomkoľvek počasí.
Okrem toho na jar, cez leto chodím dosť často aj pešo, ak mám dostatok času. Samozrejme električka má tiež svoje čaro, ale keď môžem čas tráviť na vzduchu, tak som radšej, prečistí to hlavu a toho nikdy nie je dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
velmi velmi dlhe vzdialenosti: lietadlo
stredne: vlak, auto.
taže asi nato aký som pohodlný domased sa celkom rada prepravujem či čo.
ale inak auto to isti
loď, motorový čln a vodný bicykel sú tiež super
a veľmi by som sa chcela previezť na motorke ^^
ak 4fun tak bike urcite
inak ale najcastejsie cestujem vlakom a tam to tiez lubim ked je pohodova cesta.
ci Pana!
jak to možne, že som o takym ešči nečul?
Autobuse neznášam, je tam málo priestoru, veľa ľudí, nemám ich proste rada a jazdím nimi výnimočne.
Cestu vlakom volím, ak nie je k dispozícii auto. Vlaky sú oveľa príjemnejšie ako autobuse.
Na bicykli jazdím len rekreačne alebo v nutných prípadoch, keď sa mi nechce pešo a nemám auto
Samozrejme, hovorím o malých vzdialenostiach. Ak by som mala ísť niekam ďalej, jednoznačne lietadlom.
Najradsej by som jazdila uplne na vsetkom, vlaky su jedine, kde si vychutnavam, ze sa iba veziem.
a inak sa mi páčia autá, rada chodím na bicykli, na korčuliach, a tak
a staré vláčky sú pekné, hlavne ten na Košickej pionierskej železnici, čo každý rok chodím prepadávať
Ale v lietadle sa spí lepšie asi ako na bicykli a dá sa tam čítať, očumovať oblaky a tak
a ešte bicykel niekedy v letný podvečer, keď na humnách prebieha žatva..romantika jak vyšitá..
Okrem toho na jar, cez leto chodím dosť často aj pešo, ak mám dostatok času. Samozrejme električka má tiež svoje čaro, ale keď môžem čas tráviť na vzduchu, tak som radšej, prečistí to hlavu a toho nikdy nie je dosť