Neviem či najobľúbenejší ale dosť som prekvapená z toho, koľko ľudí veri tomu, že celebrity si vpichávajú andenochrom , získaný z unesených malých detí aby vyzerali mladšie. Už som to postrehli aj na Slovensku v rôznych debatách “inteligencie Slovenska” pod príspevkami na FB, topkách a podobne.
A k tomu pridružené ešte, že vlastne odkedy je Trump prezidentom , tak celebrity kvôli nemu bojujú lebo bojkotuje ten andenochróm.
@2 ja inak neviem, preco PRECO vsade, kde je nejaka skupina ludi a bavia sa o hocicom uplne nesuvisiacom musi byt VZDY aspon jeden, ktory zacne “ja inak na ten covid neverim”.. a uz nehovorim o tom, ked mi to zacnu hovorit klienti v robote, ze ake je to klamstvo a vsetky tieto grcky zo Zem a Vek a asi cakaju, ze im budem pritakavat, no ako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A k tomu pridružené ešte, že vlastne odkedy je Trump prezidentom , tak celebrity kvôli nemu bojujú lebo bojkotuje ten andenochróm.
neznasam