@4lex fúha ja sa bojím tých horiacich teda ešte také neviem či poznáš v jednom bare sa to volá cesta to je rum a sirup. rum zapáliš, vyleješ do toho sirup z druhého pohárika a tým to udusíš. ale toto by som sa bála vyskúšať
@anjelskasatanka to nepoznám, ale rum mi aj tak nejak nechutí tu bol super ten kávový likér.. ale ten oheň bol fakt nebezpečný.. sme skoro klub podpálili
Nejsom moc drinkový typ, ale z tých čo si aj sám doma robím tak Cuba Libre mi chutí a ináč napríklad Sazerac, Old Fashioned... vlastne je toho dosť veľa, kým kamarát robil barmana v Ramble tak som tam bol denne.
Všetky suroviny pretrepte 30 sek. s drveným ľadom v šejkri, až sa ľad mierne rozpustí a vznikne triešť. Mrazivý drink nalejte do vychladeného pohára na martini a ozdobte kôrou z limety alebo citrónu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a zbytočný koment treba! lebo keď ho treba tak potom nie je zbytočný!
hoci, toto všetko tiž pôsobí zaujímavo
(ale prečo tam nie sú aj Bulbasaur a spol? :/
Mojito
Sex on the beach
Tequila sunrise
vodka s džúsom
rum s colou
pivo s vodkou
medveď (tri deci červeného vína, deci rumu, deci kofoly)
kýbeľ!!!! (mrazené lesné ovocie, liter a pol ružového šampáňa, liter a pol vodky, dva litre sprajtu)
challenge accepted
@mielikki pobavilo a vyzerá to fakt zaujímavo
@4lex B52 je čo?
@bilancia čo v tom je?
no ak sa s tým stretnem tak to vyskúšam ale sama nie
0,5 dcl absinthu
1 dcl vodky
1,5 dcl bieleho vína
+chuť si nič nepamätať a nejesť 3 ďaľšie dni
@anjelskasatanka ani zas úplne sladké moc nemusím ale tak ak by niekto ponúkol, tak by som tiež skúsila
no my sme si tiež dali po dvoch a nič nám nejak nebolo .. ale zahrialo dobre nachvíľu
Kola s rumom,pinacolada,sex on the beach
Potrebujeme:
4 cl vodky, 4 cl cointreau, 2 cl brusnicového džusu, 1 strik limetovej šťavy
Ako na to:
Všetky suroviny pretrepte 30 sek. s drveným ľadom v šejkri, až sa ľad mierne rozpustí a vznikne triešť. Mrazivý drink nalejte do vychladeného pohára na martini a ozdobte kôrou z limety alebo citrónu.