nudim nudim a nudim sa ..a v sobotu vecer sedim pred kompom ..aaa nemam co robit ..tak idem stahovat ..tak ak by sa niekomu celo odporucit nejaky fakt dobry song budem rada
všetko od Three Days Grace... som nimi tak trochu posadnutá najviac odporúčam Never too late, Pain, Animal I have become, It"s all over, I hate everything about you a z nového albumu Bitter taste, Break, Someone who cares, Life starts now, No more, Last to know, World so cold... ale vlastne je jedno čo od nich stiahneš... toto je len taký top... a moje najobľúbenejšie teda
a čo ja viem? najobľúbenejší práve nemám. To sa ani nedá, pretože, vždy ma niečo chytí viac... a viac.
Ale momentálne ma chytila stará závislosť na Alice nine *nevinne sa uculí* nemôžem za to ale Rainbows je proste... no a Shou má hlas proste... no a to chápete nie?
všeobecne nemám, mení sa to a je ich hlavne veľa, ale momentálne to bude pravdepodobne muse-uprising. hlavne začiatok. aaach.
alebo vlastne, asi mám, the killers-jenny was a friend of mine. to je moja veľká láska už nejaký ten rok aj pár mesiacov, špeciálne miesto v srdci mojom má.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Linkin park- faint; new divide; numb...
All american rejects-gives you hell..
a tak kadečo..
ináč dobre otrepaná téma
alebo od nich aj No Love Lost, Room 101 či Buried Dreams
a je toho ešte oveľa viac, ale nechce sa mi to tu vypisovať.... príjemné počúvanie
One Republic-Apologize (Bez Timbanlanda, úplne prvá verzia!)
Fine Frenzy-Near to you (Skrátka krása
My december-Linkin Park (Decembrové časy
Maroon5-She will be loved (Hovorí za všetko )
Pre dnešok Evergrey - Obedience a KMFDM - Disobedience.
Foo Fighters - Pretender
Nickelback - I"d come for you
A ešte tristo ďalších od 3 Doors Down, Nickelbacku, The Fray, Jimmy Eat World a podobne
» www.ceknito.sk/video/85521...
Ale momentálne ma chytila stará závislosť na Alice nine *nevinne sa uculí* nemôžem za to ale Rainbows je proste... no a Shou má hlas proste... no a to chápete nie?
Ďalej šetko od Opethu..z disca aj Lady Gaga mhmmm zo slovenského Reborn, Brotherhood,Ancestral Volkhves,Galadriel,Conflict 88, Landa, Orlík...
alebo vlastne, asi mám, the killers-jenny was a friend of mine. to je moja veľká láska už nejaký ten rok aj pár mesiacov, špeciálne miesto v srdci mojom má.
ale aj mnoho inych.