Ja fakt neviem čo vám je ľudia... Tak ja vytvorím anketu, niesu tam dobré moždnosti, tak vytvorím anketu kde su dobré, ako ste chceli, tak teraz pekne hlasujte zatial mám 100 percent je to najlepší človek aký môže byť... ja som ale dobrý
pice tak ja dostanem ban a to nic taketo nerobim a tento kokot ho spolu s ostatnou bandou kokota nedostane ani za boha.. sa hanbite za tento birdz pojebany
@warhawk s tým IQ sa máš čím chváliť bratmm ... a prečo by som mal ísť na druhú anketu? na druhej ankete nemôžem posielať kokotkov do alelujah ... inak keby si sa spamätal tak by ťa aj život možno oľutoval takže je na čase a tam sa drb svojou cestou ...
@schizo ale fakt zaujímavou .... nechápem ako toto môže ešte byť na birdzi
@warhawk aj takyto utok na pouzivatelov je porusenie pravidiel, ktore som ja NEPORUSOVALA, len sa adminovi nepacilo moje cssko a urazlive fora som o pouzivateloch nezakladala.
@medicus ten obrázok sem dokonale sedí.... všetci poznáme jedného retarda a je jedno pod akým nickom tu vystupuje či warhawk alebo camilla alebo zajkousko
@warhawk jáj ti poviem kámo ... niekto si tu nečítal pravidlá? myslím že tam je aj niečo o urážania a nakladania užívateľov do fór ... a just neodídem ešte aby si mi rozkazoval keď sa nevieš ani z očí do očí porozprávaš pakár ! ... a zavri už tú tvoju chlebáreň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
@schizoofrenik asi mu nestačilo
@schizoofrenik Ty si akože myslíš, že ked natočíš niake videjko tak sa poserem? Nebo jak
Tu máš môj kokot, strč si ho do huby
tak teda tak keď birdz musí te smajle jebať aj tam de ich netreba
@warhawk choď si liečiť komplexy na pokec tam ti budú ľudia možno aj chápať ak nie tak ja ti s radosťou vykopem jamu a aj ťa do nej odnesiem ...
pice tak ja dostanem ban a to nic taketo nerobim a tento kokot ho spolu s ostatnou bandou kokota nedostane ani za boha.. sa hanbite za tento birdz pojebany
Pani Warhawková, ste smradlavá kurva,
Váš syn je luhár prosto úplná nula,
spravil si fake nick, aby bol in
vo fóre sa nadúva jak keby žral kmín
@stahli no ja myslím teba...
@heatrow to ostáva záhadou
@schizo ale fakt zaujímavou .... nechápem ako toto môže ešte byť na birdzi
dúfam že jedného dňa toto dačo vykastrujú aby sa to nemnožilo
čudujem sa že ťa nepokrstili korunovaný kokot
PS: admin ti nepomôže