nikoho nechcem urážať ale neznášam ju je to blbé namyslené decko ktoré nevie čo so sebou... aaa toto akože "haloo" okolo jej osoby zmizne tak rýchlo ako aj prišlo
@Janulik236 presne tak, vydá nejaké predpotopné CD-čko ktorého sa predajú milióny a budse z nej rovnaká čupka ako Paris Hilton a ani jej slávny otecko ju nezachráni..
Len čo vidím niečo s tématikou Hannah Montana/High School Musical/Jonas brothers (to je najlepšie, pretože to prakticky u nás ešte ani nedávali) tak sa musím smiať a to nie som ani opitá ani nafetovaná
Miley cyrus nepočúvam, je totálne mimo môjho hudobného žánru, avšak ak by som mal byť ako tak objektívny, musím povedať, že je v nej veľký potenciál.
pretože je spontánna a prirodzená, a dokáže to, čo niektoré jej omnoho staršie, a tým pádom, mohli by sme povedať aj skúsenejšie, kolegyne veľmi nedokážu, a síce - spievať obstojne aj naživo.
taký je môj názor na Miley Cyrus, počúvať ju nikdy v živote nebudem, ale vyjadrenia, že je to hlúpe, namyslené decko bez talentu sú minimálne prehnané.
@fernet271 ked som si minule pustil Jetix az mi stupol tlak jake p*coviny to tam furt vysielaju a keby ze tam zbadam Hannah Montanu tak by ma uplne uz j*blo
takto aby bolo jasno....medzi HANNOU MONTANOU a MILEY CYRUS je dosť velký rozdiel.....jasné sú to dve osoby v jednej ale....HANNAH MONTANA je serial a vymysel diesneyho-síce tjež spieva ale tie pesničky mne osobne nič až tak velmi nehovoria....ale MILEY CYRUS je speváčka,ktorá má úžasné pesničky...skúste si napríklad vypočuj pesničku 7 things alebo the climb -ktorú spieva MILEY a nie ako HANNAH....týmto som len chcela povedat že neodsudzujte MILEY CYRUS len za to že v seriáli je ako HANNAH MONTANA.....a kecy podobné tomu že nemá talent na spev a že je to rozmaznané decko sú podla mna dosť prehnané...
nepozeram jej serialy, nesledujem jej karieru, ale zato ze sa nepaci vam neznamena ze je krava, ona zaujala vekovu skupinu tak od 9-14 rokov a je popularna, co viete ci tie 11 rocne decka nenadavaju teraz niekde na Dr.House lebo podla nich je to kkt
Ja mam Hannah rada je to pekne spontane a hlavne podla mna nenamyslene dievca ... jej hudba je super ...velmi rada ju pocuvam a rada si pozriem aj serial.....ale aj tak ma niektore pesnicky lepsie ako Miley Cyrus.....mam ju velmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mám chuť vtedy rozbit tu telku
pretože je spontánna a prirodzená, a dokáže to, čo niektoré jej omnoho staršie, a tým pádom, mohli by sme povedať aj skúsenejšie, kolegyne veľmi nedokážu, a síce - spievať obstojne aj naživo.
taký je môj názor na Miley Cyrus, počúvať ju nikdy v živote nebudem, ale vyjadrenia, že je to hlúpe, namyslené decko bez talentu sú minimálne prehnané.
@pernik , Prison Breaaak
dokonale si to zabil... krásny facepalm pre Miley Cirus