minule som na to videla skvelý dokument.... divné symboly (ale nie klasicky okrúhle) a porovnalo sa to so symbolmi, ktoré tuším v 80-tych rokoch vyslali naši do vesmíru laserom, aby ich prípadne zachytili mimozemštania a dozvedeli sa, čo sme zač. a ľaľa, v roku 2010 sa našla v jednom poli odpoveď, tá schéma bola presne taká istá, až na to, že tam teda bol piktogram ufónika namiesto človiečika a nejaké veci ako DNA boli nakreslené trochu inak. tak z toho vyčítali, že sú ako my, len obsahujú aj silikón, že obývajú toľkú a toľkú planétu z toľkých vo svojej sústave a taký a taký mesiac, že majú neviemaký genóm, takže sú niekoľko krát ďalej vo vývoji a ešte tam bol aj obrázok zariadenia, ktorým nám tú správu vyslali a presne ten istý sa našiel v inom poli rok predtým. a to si fakt neviem vysvetliť, kto by zistil, čo sa pred viac ako dvadsiatimi rokmi vyslalo do vesmíru a toto urobil.
Moj nazor je, ze by bolo naivne mysliet si, ze vsetky vytvoril clovek. Ano , su fake, ale niektore, ktore vznikli za tak kratky cas a tak precizne urobene a navyse so stopami magnetizmu...Podla mna je mozne aby take kruhy urobili ludia, ale to by trvalo ovela dlhsie ako 2 hodiny napriklad, lebo za taky cas niekto kruhy vznikli.
a teraz ma všetci vysmejú, že čo to pozerám ale pri najmenšom to bolo veľmi pôsobivé a nie ako iné "dokumenty", kde je len kopa otázok a mysteriózna hudba
Napríklad teraz čítam knihu a je tam písané aj o tomto. Ale áno , jasné , niektoré robia aj ľudia ... ale tie zložitejšie ... predsa len ... to sa nedá aby to urobil človek aj keby ako chcel.
@anzu ano v 70. tych rokoch sme poslali do Vesmiru spravu, a sice verim na niektore kruhy v obili, zrovna ta odpoved v Chilboltone ako aj dalsie v tejto oblasti su podla mna fake.. Nie je az prilis velka nahoda, ze sa tieto spravy objavuju pri jednom a tom istom observatoriu?
kazdopadne koho to zaujima tu je sice otrasna, ale zaujimava stranka ktora sa zaobero spominanou Chilboltonskou spravou » 5thworld.com/Chilbolton/Chil...
@etelnair nejde o lahnutu kukuricu ako taku, ale o sposob akym je zohnuta, o to, ze tam zvykne byt namerana vysoka davka elektromagnetizmu atd...
@piter09 pýtala som sa mamy a sú to tie horeuvedené 2012 Mayské proroctvá a kruhy v obilí, vraj je z toho výťah na nete pod menom Kruhy v obilí. a henten pán s bujnou fantáziou sa volá Däniken
@camillia precitala som si tu moju spravu este raz"nie vsetko vedia vytvorit ludia" a napisala som ju dobre tym som myslela ze to podla mna vsetko ludia nemohli byt
@tommyhot hej? to už neviem... no hej, to o dosť znižuje uveriteľnosť, aj keby to vyzeralo hocijako presvedčivo mňa na tom prekvapilo vtedy len to, že prečo sú všetky geometrickými tvarmi a toto zrazu nie a prečo sa tá odpoveď objavila tak rýchlo, ale ďalej som sa tým nezaoberala.
ale najsrandovnejší je ten ufón, čo drží CDčko s odkazom v ASCII kóde
@anzu ak sa nachadzaju niekde v nasej alebo za nasou slnecnou sustavou tak ta odpoved na tuto spravu isla primerane dlho/kratko. Oni sa kludne mozu nachadzat so svojou materskou lodou niekde za hociktorou planetou alebo za slnkom bez toho aby sme ich kedykolvek mohli vidiet.. tak isto ako nevidime na odvratenu stranu mesiaca..
Niektoré záhady kruhov v obilí stále nedajú ľuďom spávať. V Austrálii však vyriešili veľkú záhadu kruhov na poliach s makom: kengury v Tasmánii, rozbláznené po požití maku, skáču po poliach stále dookola a vytvárajú tak zvláštne obrazce v plodinách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
1.treba na to zohraný tím
2. know how
3. je to nelegálne :/
@fakecocacolazero dufam ze necitas henikena ci ako sa vola ten chlap ma dost bujnu fantaziu
kazdopadne koho to zaujima tu je sice otrasna, ale zaujimava stranka ktora sa zaobero spominanou Chilboltonskou spravou » 5thworld.com/Chilbolton/Chil...
@etelnair nejde o lahnutu kukuricu ako taku, ale o sposob akym je zohnuta, o to, ze tam zvykne byt namerana vysoka davka elektromagnetizmu atd...
ale najsrandovnejší je ten ufón, čo drží CDčko s odkazom v ASCII kóde
--
Niektoré záhady kruhov v obilí stále nedajú ľuďom spávať. V Austrálii však vyriešili veľkú záhadu kruhov na poliach s makom: kengury v Tasmánii, rozbláznené po požití maku, skáču po poliach stále dookola a vytvárajú tak zvláštne obrazce v plodinách.
este som nevidel napr stvorcovy alebo iny obrazec
zamysliet sa
2012 - Mayska proroctvi a kruhy v obili
Len som oči vyvalovala, ako sa tie symboly na poli presne zhodovali s tymi mayskymi symbolmi...