ludia velmi by ma zaujímalo aký je váš názor na matoviča bola by som rada keby ste sa k tejto téme vyjadrili aby som vedela že či len mne tak strašne vadí ten psychopat alebo aj vám
ono v porovnaní so SMERom je všetko lepšie.
Ale Matovič je pomätený narcis a nemá na tej pozícii čo hľadať. rozdeľuje a vidí sa ako otec národa. to je veľmi nebezpečná kombinácia.
Tak vadí mi, ale tak vzhladom na situáciu na politickej scéne,nieje asi iná alternatíva, veď táto vláda môže kľudne pokračovať, stačilo by iba keby ho nahradil niekto rozvážnejší/normálnejší, napríklad Heger je celkom fajn. To by si mal Matovič uvedomiť, alebo mu to niekto z koalície poradiť, že práve on tej vláde najviac škodí.
on by bol skor dobry pri manazovani nejakeho startupu, nez statu.. ale vzdy lepsie nez smer... a samozrejme ma aj svoje slabe stranky.. mohol by viac dozriet..
@fury tebe nevadí že matovič rozkráda slovensko ktoré vybudovali starý ludia a on to všetko zo svojou vládou ničí tebe to nevadí? žit v takej krajine? pozri ja odchádzam zo slovenska do USA pretože už nechcem žit v krajine pod matovičovým vedením račej budem pod vedením trumpa nebudem prvá slovenka žijúca v zahraničí popravde? mam plné zuby čo sa deje v tomto štáte a nemienim sa na to pozerat ako nejaký psychopat ničí štát v ktorom som sa narodila
Chcela by som vidieť všetkých tých ludi, ktorí na Matoviča najviac nadávajú, ako by v súčasnej situacii, keby boli na jeho mieste, spasili Slovensko :/ ono sa ľahko kritizuje od počítača, ale chcela by som vidieť, ako by to zvládli tito všetci najväčší hejtri, ako by uniesli tu obrovskú zodpovednosť...
@13 ten komentar na mna vplyva akoby Matovic vymyslel kradnutie. pritom nemam pocit ze by teraz prebiehal nejaky vrchol rozkradania. na to tu boli vacsi experti. tolko pruserov sa mu da vytknut a ty to takto dojebes
v pohode, fancy vyjadrenia nie su prave mozno vhodne premiera ale tak co, naho.. situacia od zaciatku novej vlady, ludia nadavaju.. dalsi sa pridaju lebo zjavne nemaju vlastny nazor, vacsi nadhlad nad vecou a urcita skupina sa snazi vyuzit koronu ako nejaky dovod
tak ak vám nevadia ešte tri roky zatvorené restiky a pod., nosenie rúšok a psychopat, ktorý si robí z národa veľkú prdel, potom nech tu vládne naveky...
Chalan prevzal total rozkradnuty stat, po blbej dlhotrvajucej vlade a este v pandemii. Akoze urcite to nema lahke, ci uz psychicky alebo aj v tom rozhodovani.. Dokym sa to da vsetko naporiadok, tak to bude chvilu trvat, predsa nemoze tolkorocne kradnutie dat dokopy za rok. Ale nehovorim ze suhlasim so vsetkym co povie, a so stylom akym komunikuje na socialnych sietach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale Matovič je pomätený narcis a nemá na tej pozícii čo hľadať. rozdeľuje a vidí sa ako otec národa. to je veľmi nebezpečná kombinácia.
vsetko lepsie ako smeromafia
zaznelo tu vela pravd, griet aj majky naviac potriafali
a najviac sa mi paci ako zakladatelovi fora nevysli ocakavania a nenastali megakydy