Rasizmus je diskriminačná teória, ktorá rozdeľuje ľudí podľa rasy. Podľa časti zástancov rasizmu možno ľudský druh rozdeliť do niekoľkých kategórií podľa rasy, ktoré možno zoradiť do hierarchickej štruktúry. V niektorých prípadoch však rasizmus nehovorí o nerovnocennosti, ale snaží sa o zachovanie jednoliatosti rasy na danom území.
-v tomto prípade som voči niektorým "menšinám" rasista keď nechcem aby žili na mojom území...
Taky ludia, co myslia ako rasisti su ovela vatsiou ani nie tak hrozbou, ale pliagou pre ludstvo a najlepsi su taky co o inych nic nevedia ale hadzu vsetkych do toho isteho vreca su ludia ktory su biely a narobia skody az az
tá je každému do istej miery vlastná, kto tvrdí, že on taký nie je, klame minimálne sám seba
ale ak si nechá vymyť mozog agresívnymi, fanatickými megalomanskými, mamonárskymi a ubermenschskými teóriami, je to jeho chyba (okrem malých detí, ktoré majú takých rodičov)
a rasizmus z každej strany by mal byť prísne trestaný.....a aj pozitívna diskriminácia je zlá, lebo dotyčnému naznačuje, že je retard a potrebuje vyšľapať cestu........plus učí naučenej bezmocnosti
Človek ktorý sa stretol z neprispôsobivými rómskymi občanmi môže mať niekedy rasistické myšlienky ako napríklad ja ale potom sa snažím myslieť na tých normálnych slušných Rómov ktorý za to nemôžu ako sa ich horšia skupina správa. A tu nejde o farbu pleti , odo mna by mohli byt aj zelený ,len aby sa vedeli správať ako normálny ludia
@1 asi tak podobne. V urcitych davkach sa to vyskytuje vo vsetkom zivom, da sa to ciastocne potlacat/eliminovat, ale v kazdom jedincovi to stale zotrvava.
Tak na Slovensku je problém s Rómmi. A ja netvrdím, že ich mám všetkých rada a že tvrdím, že je správne, aby boli tak podporovaní, ako sú. Ale mne vôbec ale vôbec nejde o to, že sú tmavší ako ja. Keby boli aj bieli, a správali by sa takto, môj názor na nich by bol rovnaký.
Ak je nejaký Róm slušný človek, normálny, nevidím, prečo by mal byť odsudzovaný preto, že je tmavý.
A nejde tu iba o Rómov. Takisto černosi, ázijci či indiáni...
Malo by nám záležať na tom, aký tí ľudia sú a ako sa správajú. A nech sú aj fialoví.
niesom zaujaty voci ludom inej rasy ... som zaujaty len voci ludom ( mozu aj nemusia byt inej rasy ) ktori sa njak (opakovane) prejavia, agresivne, negativne ... jednoducho zo spravania cloveka usudim ci mi je alebo nieje prijemne byt v jeho blizkosti ...
ze aj bieli maju pravo na pokojny zivot...ak neratame do uvahy romov, na ktorych by sa to asi aj tak nestahuje, kedze su etnikum a nie rasa (co je tiez vyhovorka ze podme jebat do krikov) tak mam dost aj z ciernych. A nech mi hovori kto chce, vy sa nechcete ocitnut v cernosskej stvrti v takom Londyne, alebo mi stacili tie videa co som videl po hurikane v New Orleanse, proste ludia si tam pomahaju aby prezili, a cierni idu rabovat, dokonca aj policajti(!) Ale na druhej strane, stretol som vazne par milych cernochov, takze to mozno aj zavisi od toho kde a ako ziju a ako su ochotni sa prisposobit. S ostatnymi rasami nejak nemam problem, Korejci nam tu v Ziline tiez pobehuju, ale zatial pohoda. Aby som to uzavrel, ano, v urcitych bodoch by sa to mohlo tak dalo nazvat
som proti rasizmu.. ak sa cigani povazuju za rasu, tak som rasista.. avsak rasizmus je strach a automaticke skatulkovanie jednej rasy... proti ziadnej rase nemam nic.. kamaratim sa jak s egyptanom tak aj s cernochom ci azijcom.. aj cigana mam kamarata.. zial toto je vybudovany rasizmus.. a preto je to ine
Mne je osem či je niekto čierny alebo biely,nech sú aj modrý... ale pozrite sa na to ako žijú, majú osem detí aby nemuseli robiť a bývajú v jednej izbe, kradnú, nadávajú vám keď idete okolo a náhodou sa na nich pozriete, pokial proti vám niečo majú tak si zavolajú celú tlupu a potom možete len dúfať, že sa na vás nevrhnú a tak ďalej veď to poznáte určite aj s vlastnej skúsenosti.
Ale oni sú diskriminovaný!
Nie všetci sú ale taký,.. Poznám aj takých čo sa správajú slušne, taký mi nevadia, niektorý "bieli" sa chovajú podobne dokonca niekedy horšie ako oni.
prečo by som ja mala živiť cigánov z mojich daní.... chodím do roboty ako piča aby som ako tak vyžila každý mesiac a oni si najebú po kkt detí aby nemuseli do roboty chodiť a aby žili z prídavkov.
do roboty nechodia, lebo ich nikde nezamestnajú, lebo sú cigáni. lenže zamestnaj cigána a on ti nebude chodiť do roboty, sám nechce robiť.
štát si naučil cigánov aby nechodili do roboty, lebo sa o nich dobre stará. dostanú byty a o tri dni je z nich takmer zrúcanina, všetko rozobraté, polámané a predané. šak nech to rozjebú, veď štát im dá druhé, lepšie a novšie. a ty nechoď do roboty, tak ti ani podporu nedajú, skús si rozjebať si dom a štát ti naserie do huby, že si zožeň nový, lebo on musí živiť cigánov.
zbiješ cigána tak ideš sedieť za rasizmus a keď ťa zbijú cigáni, tak sa nič nedeje.
toto je choré, a myslite si o mne čo chcete, no kto tu koho diskriminuje alebo kto je rasista.
Nechápem ako môže byť niekto rasista..vedˇ ľudia inej farby pleti sú predsa rovnakí ako my,nie sú nič menejcenné..týmto však nenarážam len na bielych,pretože aj medzi cigánmi je kopu rasistov,už neraz ma chceli aj okradnúť a boli drzí..som za to,aby mali rovnaké práva ako my,ale nie s tým,aby ich štát podporoval kedˇ nič nerobia...
Keď šofér busu kričí na cigánčatá aby sa netlačili, tak hneď si cigánka otvorí hubu, začne na šoféra nadávať, hrešiť a kričať, že je to rasizmus...tak čo si mám o tom akože myslieť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
-v tomto prípade som voči niektorým "menšinám" rasista keď nechcem aby žili na mojom území...
tá je každému do istej miery vlastná, kto tvrdí, že on taký nie je, klame minimálne sám seba
ale ak si nechá vymyť mozog agresívnymi, fanatickými megalomanskými, mamonárskymi a ubermenschskými teóriami, je to jeho chyba (okrem malých detí, ktoré majú takých rodičov)
a rasizmus z každej strany by mal byť prísne trestaný.....a aj pozitívna diskriminácia je zlá, lebo dotyčnému naznačuje, že je retard a potrebuje vyšľapať cestu........plus učí naučenej bezmocnosti
Ak je nejaký Róm slušný človek, normálny, nevidím, prečo by mal byť odsudzovaný preto, že je tmavý.
A nejde tu iba o Rómov. Takisto černosi, ázijci či indiáni...
Malo by nám záležať na tom, aký tí ľudia sú a ako sa správajú. A nech sú aj fialoví.
Ale oni sú diskriminovaný!
Nie všetci sú ale taký,.. Poznám aj takých čo sa správajú slušne, taký mi nevadia, niektorý "bieli" sa chovajú podobne dokonca niekedy horšie ako oni.
do roboty nechodia, lebo ich nikde nezamestnajú, lebo sú cigáni. lenže zamestnaj cigána a on ti nebude chodiť do roboty, sám nechce robiť.
štát si naučil cigánov aby nechodili do roboty, lebo sa o nich dobre stará. dostanú byty a o tri dni je z nich takmer zrúcanina, všetko rozobraté, polámané a predané. šak nech to rozjebú, veď štát im dá druhé, lepšie a novšie. a ty nechoď do roboty, tak ti ani podporu nedajú, skús si rozjebať si dom a štát ti naserie do huby, že si zožeň nový, lebo on musí živiť cigánov.
zbiješ cigána tak ideš sedieť za rasizmus a keď ťa zbijú cigáni, tak sa nič nedeje.
toto je choré, a myslite si o mne čo chcete, no kto tu koho diskriminuje alebo kto je rasista.
amen.
Som proti multikulti.
Ale ako som už niekde uviedol pokiaľ tu bude zopár farebných, tak mi to vadiť nebude.