Farmu by som ešte bral, má takpovediac myšlienku. Ale kontajnerové show typu Vyvolení a Big Brother sú televíznym odpadom.
No a Hotel Paradise je absolútne chorý a amorálny koncept. TV Hnoj u mňa tým dosť padla. Aby bol človek verejne velebený, že je jedincom bez trochy sebaúcty a zodpovednosti vo vzťahu.
Spoločnosť oslavujúca kurvenie bude mať zaiste dlhé trvanie. Pardón za vulgarizmus, nezvyknem tu nadávať.
@mojsvet Tak už to vieš a nič ti nebráni v tom sa pripojiť do veľkej skupiny ľudí čo už televízor nepozerajú ja som to prestal pozerať, preto lebo moji kamráti sa vedeli dva týždne na Nore Mojsejovej smiať, až som si hlúpo pripadal, že sedím v bare s bláznami....
@austin1991 ooooooooooooooooooo ja nepozeram televizor uz asi rok...a predtym na intraku som si VLC mohla tak na stenu nakreslit. ako obcas(1-2x za mesiac) kuknem na 10 minut,ked je zapnuty,ale to neratam.vynimka bola len ,,farmar hlada zenu 2,,bo ten jeden adept sa nenormalne vyzorovo podobal na mojho otca.
viac ma zacal zaujimat moj zivot ako ludi pred kamerou.a teraz ma obvin,ze som egoistka
ako pises, chces ci nechces, aj tak sa k tym ,,pikoskam,, nejako dostanes.
@mojsvet dostanem, ale aspoň sa nesmejem, na šťastie sú ľudia, čo nepozerajú tv. Ja už asi tretí rok začínam a ako mi je dobre A bu´d rada, podľa mňa sa to dá nazvať vymývaním mozgu
@mojsvet Tak to sú dve rôzne veci, smiať sa na vtipe, ktorý je vymyslený a smiať sa na smradľavej Martine z Turca, ktorú natočia ako si schovala mobil do kotla či kam, a ona bude tvrdiť, že jej ho tam kameraman schoval. To je sila a vizitka zároveň A smiať sa na ich sociálnej zaostalosti
akoze na farme sa dalo zabavit, ale co osm si pozrel trochu hotel paradise minule, tak to je pucovina na n-tu, fakt nepochopim, ako moze niekto toto vymysliet a vziat tam takych vytratych ludi, vysielat to v telke..
uplne ma dorazilo, ked som videl, ze na zaciatku im este aj kondomy na postel prichystali.. -.-
@mojsvet A to je ??? Že človek čo má pravdepodobne IQ 70 si myslí, že všetci padli na hlavu a ešte sa na tom ako nás prekabátil zasmeje ? Nehovorím smial som sa aj ja na nej, ale v konečnom dôsledku je to do plaču a nie do smiechu, takým ľuďom treba odborne pomôcť
nic lepsie uz asi vymysliet nevedia ked stale relacie takehoto typu davaju ,no ale co zas nemozete povedat aky su ty ludia jebnuty ktory tam isli , vela z vas keby ste tam boli tak by zas o vas ludia hovorili aky ste jebnuty ... proste sa chcu zabavit a niektorym ide samozrejme aj o tie peniaze ...
preto niektorym lebo ked som pozeral tu farmu dost takych tam je co maju prachov dost
sú to pičoviny tretieho stupňa, tí ľudia tam, ved to neni normálne a pozrem si to náhodou lebo sa zasmejem na tom strašne..ponadávam si a tak a hotel paradise...to je vyvrcholenie dementizmu v telke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
akože ja sa na ľudskej debilite vždy rada (a kruto a nahlas) zasmejem, ale toto je priveľa aj na mňa
by ma zaujímalo kam na to chodia
Farmu by som ešte bral, má takpovediac myšlienku. Ale kontajnerové show typu Vyvolení a Big Brother sú televíznym odpadom.
No a Hotel Paradise je absolútne chorý a amorálny koncept. TV Hnoj u mňa tým dosť padla. Aby bol človek verejne velebený, že je jedincom bez trochy sebaúcty a zodpovednosti vo vzťahu.
Spoločnosť oslavujúca kurvenie bude mať zaiste dlhé trvanie. Pardón za vulgarizmus, nezvyknem tu nadávať.
Farma sa dá a aj by som tam išiel do iných nie..to je o piči
ked som bol malý kukal som Big Brother
viac ma zacal zaujimat moj zivot ako ludi pred kamerou.a teraz ma obvin,ze som egoistka
ako pises, chces ci nechces, aj tak sa k tym ,,pikoskam,, nejako dostanes.
hluposti sa deju vsetkym,iba nie kazdy ich aj zverejnuje v tom to je!
uplne ma dorazilo, ked som videl, ze na zaciatku im este aj kondomy na postel prichystali.. -.-
ja nemám žalúdok na to aby som to pozeral... 5min cez polčas futbalový a aj to ma poznačilo...
@38 zrejme sa v tom vidia, nechapem, ze ich je az tolko, nie su to ti co volia toho Fica?
preto niektorym lebo ked som pozeral tu farmu dost takych tam je co maju prachov dost
presne som sem chcela hodiť Bitch please ... DD
a milujem Lea z paradjsu