len ho prosim vas nerieste ... lebo to ze sa onho zaujimate ho tesi a dokonca si myslim ze je rad aj ztoho ked sa nanho nadava aj ked ho ludia chvalia ... nerieste ho a ked vas nebude zaujimat a pomaly uz nebudete vediet ani kto to je ... tak potom to bude oukej ...
vybral si síce zvláštnu ale účinnú cestu ako zbohatnúť. celé slovensko ho rieši, on môže nahrať jebe jebe jebe jebe a ľudia sa z toho idú zblázniť či už v dobrom alebo zlom zmysle slova. a on sa na vás iba smeje žebráci ha ha ha.
mne osobne je patrik vrbovský, tak ako drvivá vätšina slovenských "celebrít" u piči. teda ukradnutý
A furt len som sa nudííl..a bolo to také a také..a čo by som vypichol..si zabííl..nikto nič inéé nevraví..pičii aj s celýn Rytmusom moj názor F.U.C.K !!
nikto nemôže poprieť že môže byť "vzorom" toho ako zbohatnúť z ničoho keďže čísla nepustia, či už je to sledovanosť, predajnosť a ja neviem čo všetko ďalšie (plus slováci ako celok majú radi "jednoduchú" zábavu, keď každý na každého pičuje potom to tu tak vyzerá
vidím že som trafil jednu z tých "obľúbenejších" tém..... ale tak musíte uznať že je to vďačná téma si občas zapič**ˇť; hlavne teraz keď si sere do huby tak že mu to hovno už pomaly trčí z huby ......
niektori hovoria ze neni zly,,,ale mne na nom vadi ze sa strasne hraje na panka,jeho hudba a hlasky ovplyvnuju cele slovensko a hlavne male deti z ktorych su cim dalej tym vacsi parchanti.. nemusim ho ako cloveka ja...a hudba...tiez sracky niektore songy ale zase chytlave na druhu stranu ..
tak no.. má svoj štýl treba uznať ibaže do toho štýlu zapadajú iba hmm ľahko ovplyvniteľný ľudia, ktorí moc nie sú takí na hudbu alebo ako to nazvať.. že proste niektorí si potrpia na dobrú hudbu a oni sa prispôsobia nejakému sedlákovi, ktorý robí hanbu celému Slovensku už len svojim vystupovaním a slovníkom.. je mi zle z neho ale tak čo no.. každý sme nejaký
@normalkomar To sú takí, že mu húfne pribúdajú . Ešte nemám rád takých, ktorí sa chcú na neho veľmi podobať, rozprávajú ako on, obliekajú sa ako on, majú reči ako on ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
mightyyyyyyy
Prečo? prečo keď všeci hovoria jak je im strašne ukradnutý sa o ŇOM v kuse zakladajú takéto prijebané diskusie ??
nie som si istý že ked ho ludia nebudú riešiť tak odíde..... ten tu bude asi dlho ako Snoop Dogg v amerike.....
mne osobne je patrik vrbovský, tak ako drvivá vätšina slovenských "celebrít" u piči. teda ukradnutý
ja si často všímam fanatických devaťročných cigáňov čo si po ulici púšťajú rytmusa
áno,aj preto má toľko fanúšíkov
tak tak ani ja