prípadne sa môžte aj vyjadriť aká je tá vaša hranica kedy sa vám dlhé vlasy prestávajú páči (ked sú už po ramená, pod ramená, po zadok , pod zadok atď)
Nedavnoo som videla babu, ktora ich mala takmer po clenky a to ani nebola nejaka moc nizka, taka napoly cinanka asi...a strasne ukecana, isli sme jednym lietadlom a mam pocit ze sa az vyzivala v tom ked jej niekto nieco na to povedal to bolo najdlhsie co som videla a nepacilo sa mi to..ale hlavne ze bola ona happy no
pre mňa je tá hranica zadok, ideálne ale po pás (čo sa týka dlhých vlasov)
ale tiež to vnímam v súvislosti s vekom. Na starších ženách sa mi moc dlhé vlasy nepáčia, tam by už ten pás bola hranica cca (a už obyčajne ani nie sú také kvalitné)
mne sa veľmi páčia dlhé vlasy na ostatných, sama by som také chcela dosiahnuť ale než sa tam dostanem tak ma to začne na samej sebe nudiť a vždy sa ostrihám a taká hranica u mňa je asi po pás
Ja mam skusenost ze cim dlhsie mam vlasy, tym su tazsie a vyzeraju pricapenejsie, bez objemu a tak. Cize radsej kratsie a objemnejsie ako dlhe predlhe.
Je to nechutné. Nikdy som ešte ani na fotke nevidela ženu, ktorá by ich mala pekné v takej dĺžke. Vzbudzuje to vo mne dojem, že sa o seba moc nestará, keď si ich nechá tak dlhé...
Dlhé vlasy sú mega, ale musia sa tomu človeku hodiť a sranda je, keď si ich len tak zamotá alebo tak a má vždy iný účes. Páčia sa mi také dlhé vlasy, ale skôr svetlé.
Paci sa mi to pokial su zdrave a upravene...ja som mala najdlhsie asi tak pod lopatky ale mne sa strasne nicia a vyzeraju potom jak seno tak sa osobne drzim dlzky pod plecia
poznám jedneho nemeckeho hlavného anesteziologa čo má obrovské dredy podla mňa až po zem, ktoré si v bežnom žití udrdoluje okolo zadku a v práci ma taký obrovský turban z tych vlasov na hlave a na tom má tu čapicu
a ťahá mu na 60 a pritom vyzerá tak na 35, nosí lenonky dioptrické a musíí byť suzper zobudiť sa z narkozy vidieť ho
Čiže skorej nejake taketo cele spojenosti s ami vybavuia s nejakym udajom, ako je terazky: dlhé vlasy pod riť.... a je mi jedno či sa mi to páči alebo nie .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak je hranica tam, kde to už prestáva vyzerať zdravo, čo je veľmi individuálne
ale tiež to vnímam v súvislosti s vekom. Na starších ženách sa mi moc dlhé vlasy nepáčia, tam by už ten pás bola hranica cca (a už obyčajne ani nie sú také kvalitné)
a ťahá mu na 60 a pritom vyzerá tak na 35, nosí lenonky dioptrické a musíí byť suzper zobudiť sa z narkozy vidieť ho
Čiže skorej nejake taketo cele spojenosti s ami vybavuia s nejakym udajom, ako je terazky: dlhé vlasy pod riť.... a je mi jedno či sa mi to páči alebo nie .)
mam aj fotku