ja nechapem, preco je ako fantasy napisane potter, narnia.....vsak to su absolutne jednoduche a nudne knihy vsak existuju ovela lepsie zapletenejsie genialnejsie sagy.....a okrem toho, celkovo je tam malo moznosti, kde je sci-fi, odbona lit., poezia??, a ine.....
fantasy--ale nemam na mysli hp...skôr také niečo fantasy-rozpravkové,,ako atramentové srdce,,ale občas si prečítam aj napr...draci (padléno slnce, ztracené hvezdy, či zmyzeleho mesice) a pod...
@Dasapovedat hmm, prepac...ale teba tu mame na to, aby si spomenula dalsie mozne zanre...inak vdaka...len tych zanrov je vela a vsetky sa mi do motnosti nezmestili...no a HP a narniu cita dost vela ludi a preto som ich spomenula...len tolko
psychologické romány, horory, krimi...ja ani neviem väčšinou povedať žáner ale tak naposledy som čítala súbor poviedok od E.A. Poe-a a Clockwork Orange.
Kedysi som zvykla čítať tie také hrubšie ženské romány. Potom ma to prešlo a začala som čítať fantasy. Prednedávnom som sa pustila do hororu. Napr. predvčerom som sa pustila do novej knihy od Paula Grishama - Associate a pristihla som sa pri tom, že ju neviem odložiť Čo príde a je dobré...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a od štepku