Napr. mať vlastnú rodinu, pracovať v medicínskom výskume, mať dom, mať šeltiu, naučiť sa jazdiť na koni, možno napísať knihu, zúčastniť sa v agility medzinárodného preteku, vrátiť sa k digitálnej maľbe a kresleniu, cestovať atď. Je toho veľa.
@warble to som si aj ja myslel...navstivil som vsetky krajiny o akych som snival, splnil si sen ze som siel na neobyvany tropicky ostrov no ked som tam bol tak som necitil ziadne naplnenie :/
Ja by som chcela mať milujúceho manžela, deti a prácu, ktorá ma baví. Pokiaľ by som toto v živote dosiahla, bola by som spokojná. Mňa ani tak nenapĺňa niekam cestovať a mať super zážitky pokiaľ nie sú pri mne tí správni ľudia.
mojim snom je, aby všetci ľudia spoznali pravého Boha a žili podľa prikázaní...
niekde som čítal, že ak by sa tak stalo, na svete by nebol hlad, vojen, nešťastí, ľuďom by stačilo pracovať tri dni v týždni, choroby by neexistovali a lásku by nemohlo zničiť žiadne zlo...
joooj veľa ich mám chystám sa napísať si zoznam a postupne si ich plniť
napr. chcela by som letieť balónom, ísť do Thajska, ísť do Ríma a spievať pred Koloseom ísť na transvestit show...atď.
@verdamt Heh, ja mam presne taky isty sen! Zacalo to tak, ze som chcel pre kamoskinu dceru Sofiu napisat rozpravku "Sofia a jej carovne vlasy" a dostal som sa len k tomu, ze hlavne postavy budu Nacelnik a Celenka. Ja viem, neuveritelne kreativne. Tak som to zahodil a uvedomil si, ze na napisanie aj hlupej rozpravky pre deti treba fakt genia.
Mám sen, teda viac snov. Napísať knihu, legalizácia mary jane , jesť a nepribrať, rozdávať v lete antiperspiranty ľuďom v autobuse, ktorí majú pazuchu tesne vedľa vašej tváre, vidieť naživo vtákopyska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
niekde som čítal, že ak by sa tak stalo, na svete by nebol hlad, vojen, nešťastí, ľuďom by stačilo pracovať tri dni v týždni, choroby by neexistovali a lásku by nemohlo zničiť žiadne zlo...
napr. chcela by som letieť balónom, ísť do Thajska, ísť do Ríma a spievať pred Koloseom ísť na transvestit show...atď.