» smvcalculator.com/index.php...
Je výsledok toho testu zhodný s tým, ako sa vnímate vy? Čakali ste, že na tomu budete lepšie, horšie alebo podobne? Ak nechcete napísať presné číslo, odpovedzte aspoň na tieto otázky
A berte to, prosím, s veľkou dávkou nadsázky, len tak pre pobavenie, určite si nikto nemyslí, že o niekom ako o človeku vypovedá nejaké čísielko z internetovej kalkulačky
@luc.ka@2 10 je najlepšie, 0 najhoršie. Tipujem, že máš 5,6, lebo už je to nejaký rôčik, čo si mala 18 preto hovorím, že to treba brať s veľkým nadhľadom naopak u mužov je tuším pribúdajúci vek atraktívnejší.
@thunderstorm@3 sak ale to je take, ze sama si tam mas zakliknut, ako velmi si pekna ? tak mozem si to tam odklikat aj na vyssie cislo, keby som si nutne potrebovala nieco dokazat ?
@luc.ka@4 jj, toto je tricky a závisí od toho, ako veľmi si sebakritická a napríklad v tej časti pre mužov je "social media influence", čo je podľa mňa absolútne zbytočné a o ničom nevypovedajúce pre mňa je napríklad omnoho atraktívnejšie, keď sa muž sociálnym médiám stráni, než keď sa pretŕča niekde na instagrame.
@luc.ka@6 samozrejme! SMV u mužov má úplne iné kritériá ako u žien naturally ženy majú SMV peak vtedy, keď sú najplodnejšie a všeobecne im dosť boostuje skóre, keď sú atraktívne a feminínne, skôr submisívne a u mužov je naopak peak vtedy, keď majú dokončené vzdelanie, urobenú kariéru, sú zabezpečení.. a skóre im boostuje okrem vzhľadu príjem, net worth a "social influence" - ale ja si to skôr premietam do reálneho života, než na sociálne siete.. akože majú kontakty
preto hovorím, že to číslo o ničom nemusí vypovedať, nie každý muž chce submisívnu holku, ktorá mu bude rodiť deti a nie každá žena chce sugar daddyho
Hneď prva otazka ma odradila, lebo nemyslim si, ze mam nejak extra peknu tvar, ale zaroven si ani nemyslim, ze potrebujem make up Asi sa mi to nechce vyplnat
5
Aj ta money sekcia je dost skreslena pre nasu oblast. Aby som mal skore cez 7, potrebujem zarabat rocne cez 100k a mat majetok >750k
dost nerealne na slovenske pomery
@varlatan@12 máš pravdu, tá kalkulačka nie je úplne univerzálna a dalo by sa jej vytknuť viacero vecí. pozerala som aj na iné, ale väčšinou boli zdĺhavejšie a musel si si body počítať sám, to by nevyplnil asi nikto
@ryu4@14 a čo napríklad taký trh práce? tam nevystupuješ ako osoba s nejakou hodnotou a nepredávaš svoj čas a svoje schopnosti?
btw, čomu konkrétne na "berte to s nadhľadom" nerozumieš?
@thunderstorm@15 No veď práve, že logika práce a trhu sa v tomto kontexte prelieva aj do osobného života, kde by človeku ešte podľa mňa mohla byť ponechaná nejaká dôstojnosť a tak. "Berte to s nadhľadom" som skôr bral v tom zmysle, že "táto kalkulačka nemusí byť úplne presná, ale koncept je legitímny (prečo inak by som to sem pchala)", ale veď dobre.
@ryu4@16 "A berte to, prosím, s veľkou dávkou nadsázky, len tak pre pobavenie, určite si nikto nemyslí, že o niekom ako o človeku vypovedá nejaké čísielko z internetovej kalkulačky" ale veď dobre.
6.6, s tym ze majetok a plat som si upravil pomerovo k medianu medzi usa a slovenskom, lebo @12 . Akoze aj v eurach mam net value cez 600k eur, ale to nikto nevie a ani by som to pred zenou nikdy nepriznal, takze to nezapocitavam do SMV
najviac mi urcite strhava social media, kde som si dal uprimnych 0 social media presence nuz nemoze but kazdy Karol
@thunderstorm@17 Z @3 podľa mňa vyplýva, že dôvod pre ten "nadhľad" spočíva podľa teba skôr v konkrétne zvolenej metrike tejto konkrétnej kalkulačky, nie v koncepte ako takom. "preto hovorím, že to treba brať s veľkým nadhľadom". Ak som sa mýlil a myšlienku tiež považuješ za obludnú, tak super
@ryu4@19 hneď v prvom komentári je disclaimer ako vnímam celú tú anketu a ty si schopný vypotiť @14 ? ja chápem, že sú pomalší ľudia, ktorým treba niektoré veci zopakovať viackrát, kým svetielko zasvieti, ale ty si už moc
ešte sa tu ideš dohadovať a cherrypickovať tak potretíkrát, a snáď už ti to docvakne - fórum má slúžiť pre pobavenie a nie je potrebné ho brať príliš vážne hence @1. niektoré výsledky môžu byť skreslené vzhľadom na to, že bola kalkulačka formátovaná pre USA.
podľa tvojich komentárom nadhľadom len tak prekypuješ, btw
@thunderstorm@24 tak myslel som, že to bude o sexualite, ale tak keď som čítal tak aspoň niečo by som mohol na vzhľade získať, aj keď s výškou som pravidelne a stále nespokojný ako aj s telom nie až tak. Ináč je to katastrofa, keď si zoberiem, že budem mať 30 a ja som sa ešte ani nebozkával, nedržal za ruku s babou a jej dotyk ma začne vzrušovať. Je to zlé, vlastne som aj chcel založiť status, čo mám stihnúť do dvoch mesiacov, keď budem mať 30, ale ja myslím, že všetko už je zbytočné doháňať. Iný už asi nebudem.
@priekala@26 jj, najlepšie bude, keď akceptuješ, že zostarneš sám, vyrovnáš sa s tým, nájdeš si nejaké hobby a prestaneš so svojou nenaplnenou sexualitou konečne otravovať internety ?
@lostinthedark@30 keď si len toto predstavím v neskoršom veku a v dlhých zimných večeroch osamote a v horšom rozpoložení, tak budem "rýhať slzy" (videl som ten výraz, zapáčil sa mi a tu mi doslova zapadá). Nuž bude to ťažké, ženská bude chýbať..
Ale tak nedalo mi to a spravil som si to, no tipla si to perfektne, lebo som mal iba 2,0 skóre. Ohľadom peňazí to bolo katastrofálne, tam som musel halsovať normálne, že som bez príjmu, lebo toľko veru za celý rok nezarobím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
preto hovorím, že to číslo o ničom nemusí vypovedať, nie každý muž chce submisívnu holku, ktorá mu bude rodiť deti a nie každá žena chce sugar daddyho
@azizi ja tie poznámky vnímam len ako také pomôcky, netreba sa ich zubami-nechtami držať skôr sa len ohodnotiť od 1-10 ale keď nechceš, nechaj tak
Aj ta money sekcia je dost skreslena pre nasu oblast. Aby som mal skore cez 7, potrebujem zarabat rocne cez 100k a mat majetok >750k
dost nerealne na slovenske pomery
btw, čomu konkrétne na "berte to s nadhľadom" nerozumieš?
najviac mi urcite strhava social media, kde som si dal uprimnych 0 social media presence nuz nemoze but kazdy Karol
ešte sa tu ideš dohadovať a cherrypickovať tak potretíkrát, a snáď už ti to docvakne - fórum má slúžiť pre pobavenie a nie je potrebné ho brať príliš vážne hence @1. niektoré výsledky môžu byť skreslené vzhľadom na to, že bola kalkulačka formátovaná pre USA.
podľa tvojich komentárom nadhľadom len tak prekypuješ, btw
(a samozrejme to tie neberiem vazne)
ale pobavilo
No idem na to teda