tak asi ako väčšina.. mať šťastnú rodinku... ale tak aj pocestovať dade do zahraničia.. ale to sú také reálne v podstate.. ale najnáročnejšie bude asi mať vlastný jazdecký klub/školu :/ to ma drží tak dlho ako ešte nič nie
A teraz vážne: stať sa spisovateľkou a pracovať ako sexuologička. Popri písaní kníh, samozrejme. A žiť aspoň pár rokov v Rusku. A fajčiť marihuanu a užívať si svet. Ale najprv si musím prestať kaziť život sporom mojich rodičov, ach, to je nechutné!
môj (prosím neberte mi ho snažím sa aj preto ešte žit) je mat malý domček s veelkou záhradou v horách (presne viem kde) mat masérsky salon a byt lyžiarskou inštruktorkou a na tej záhrade mat dvoch psov (Nemecký ovčiak) a niekolko mačiek....škoda že to je len sen
Precestovať svet (najmä vidieť nejaké ghost towns a podobné zaujímavé miesta), mať doma veľa psov, mačiek a iných zverov, naučiť sa jazdiť na koni, mať pokojný život a ideálne aj dosiahnuť niečo bližšie nekonkretizované, po čom by som sa necítila tak zbytočne ako sa väčšinu svojho života cítim.
@mm47 To mi hovori niekto, co sa chodi honit na 12te poschodie ked pocuva zenu na telefone, to mi hovori niekto co sa vyhraza niekomu, ze sa zabije ked nepride za tebou..........a mohol by som menovat dalej.
Daj mi pokoj, prosim, vies o mne hovno.
To su moje prve a posledne slova na tvoju adresu. Zbohom.
@smichi za 15kou ktora ma meno som isiel lebo je to kamaratka ktoru mam rad ako kamaratku ale ta tvoja ""kamaratka"" to nevie pochopit tak to je jej problem.
Je trapne ako ti hned vsetko hovori , a urcite to prifarbila uplne (ROFL) A je odveci ze jej veris este , ako aj to ze ona veri tomu ze ju spravis stastnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A teraz vážne: stať sa spisovateľkou a pracovať ako sexuologička. Popri písaní kníh, samozrejme. A žiť aspoň pár rokov v Rusku. A fajčiť marihuanu a užívať si svet. Ale najprv si musím prestať kaziť život sporom mojich rodičov, ach, to je nechutné!
Taka by nepodlahla tym reciam co
Daj mi pokoj, prosim, vies o mne hovno.
To su moje prve a posledne slova na tvoju adresu. Zbohom.
Je trapne ako ti hned vsetko hovori , a urcite to prifarbila uplne (ROFL) A je odveci ze jej veris este , ako aj to ze ona veri tomu ze ju spravis stastnou
A jej som uz ukradnuty tak kludne jej povez ze jej neverim ked na to nemam vobec dovod co sa mi zda v poriadku