pravdupovediac neviem ... zatial to definujem tak ze, chcem prezit spokojny zivot = vela zabavy, cim menej starosti, laska, stastie, vela volneho casu a aby som si mohla robit vzdy len to, co budem ja chciet a samozrejme, byt aj nejako uzitocna aby to nebol len taky prazdny zivot
dostudovat, najist si / zalozit si dobru pracu ktora ma bude bavit, neskor stalu partnerku s ktorou si sadneme, budeme jeden pre druheho prinosom, uzivat si zivot. a makam na tom.
lezať na smrtelnej posteli s pocitom, že všetko čo som urobila bolo na niečo dobré, že som cely svoj život prežila zmysluplne a šťastne, že som vyskúšala všetko čo som vyskúšať chcela, a že som vychovala svoje deti a vnúčata rozumne a že sa z nich stanú šťastní, vdační a vyspelí ľudia. BODKA
ja nwm kurva chcel by som aspon par prijemnych dni v tomto drbnutom zivote zazit , mat babu aspon chvilu a ist na nejake vysnivane miesto s nekym s kym by ma to bavilo ..... alebo inymi slovami zmysel mojho zivota je skapat , lebo tie veci co pisem hore asi nezazijem nikdy
pre mňa je to nájisť rovnováhu v každom životnom smere... t.j. nájisť rovnováhu v láske, financiach, v rodine, v naplnení všetkého po čom som kedy túžil, atď..., jednoducho povedané v každom životnom smere, ktorým sa vydám... to je zmyslom môjho života... napĺňať svoje sny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale veď snáď sa ja nevzdám!
pre mňa je to nájisť rovnováhu v každom životnom smere... t.j. nájisť rovnováhu v láske, financiach, v rodine, v naplnení všetkého po čom som kedy túžil, atď..., jednoducho povedané v každom životnom smere, ktorým sa vydám... to je zmyslom môjho života... napĺňať svoje sny...