Rozmýšlam nad tým že ak skončím strednú školu tak by som odišiel žiť do Dubaja viete mi niečo povedať aký je tam život ??? ovládam iba angličtinu stačí to ???? Ako je to tam s prácou ??, A viete nejaké výhody alebo nevýhody tak píšťe.
Anglictina ti tam staci avsak keby si ovladal arabsky tak by si tam lahsie nasiel pracu, idealne je keby ti niekto poslal pozvanku odtial, europcania a americania su tam velmi ceneni, ak si sikovny v niecom tak mas obrovske moznosti, v krajine peniaze nie su problem i ked platy sa odvijaju co robis a hlavne odkial si .. (napr Indi a sri lancania su mizene plateni a tazko sa tam presadia.. )
Musis si zvyknut na extremne horuce podmienky, arabsku mentalitu, ktora je dost odlisna/ pribrzdena a je tam brutalne draho, takze i keby si vela zarobil, vela minies..
drzim palce ak naozaj mas volu sa tam dostat.
@zajkousko smradlavym arabom?!?! ako uz mi pride blbe ze ta attackujem skoro s kazdym komentom co napises ale toto ze ake rasisticke! nehovori ti nahodou biblia ze mam byt rovnomerny ku kazdemu?
@15 ty si daj tu holubicu z avataru do pice prosim ta. jeden vraj katolik aby siril tolko hejtu, to vobec nie je pekne. a stale nas strasis s peklom, pritom prvy, kto tam pojde, si ty. lol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to vis
pokial nemas ropny vrt, tak zabudni
take norsko, švedsko by si mal vyskúšať....
Musis si zvyknut na extremne horuce podmienky, arabsku mentalitu, ktora je dost odlisna/ pribrzdena a je tam brutalne draho, takze i keby si vela zarobil, vela minies..
drzim palce ak naozaj mas volu sa tam dostat.
Biblia mi káže hovoriť pravdu....
apro po, ty si už bola v blízskosti araba?,
ty ani netušíš aký sú to špinavý národ....
nevyhody: je tam teplo
no tak sa tam vysťahuj, keď ti to vyhovuje....
ak si spravodlivý prečo sa bojíš, s úsmevom ži svoj doterajší život...
fujky fúúúúúúúj,
to len slabosi, vagabundi, vrahovia, smílnici a pokrotci sa boja Boha, pekla a poslednéno súdu...
jej, prepáč Blaženka, ja som myslel, že si chlap