po 1. Asking Alexandria sa určite nedá zaradiť ku metalu ani rocku a o BFMV by sa tiež dalo pochybovať...
po 2. počúvam z každého rožku trošku ... reggae, punk, rock, metal, core, alternatívny rock, ska... okrem popu,rapu,disca a podobných...(nechcem nikoho uraziť)...pre mňa nezmyselných "hudobných" žánrov
úplne všetko, doslova, od Eluveitie, In flames, Sonaty, Ensiferum, Katoniu, Ramones, Oasis, iron maiden, foo fighters, Marylin manson najnovšie , až po Seabear, Sigur rós, mogwai, beirut, coldplay, serj tankian a soundracky a nájde sa aj adele a eminem.
a určite som zabudol na milion skupín, som taký všeobecný... nemám určenú obľubenú skupinu, ale počúvam všetko čo sa mi nejakým spôsobom páči
@barky To su dva rozne hudobne zanre.. Asking Alexandria je vo svojom zanre asi tak to iate ako trapny Behemoth vo svojom... Takze ten obrazok je pekna kokotina...
K teme. Ja si vypocujem cokolvek sa mi paci a to moze byt rap, folk, rock, ambient, klasicka hudba, dnb... cokolvek..
Ale nakradsej mam black metal.. Co sa black metalu tyka tak najviac asi nsbm a dsbm..
Iba pár kapiel (zvyčajne kapiel) ma donútilo si pozháňať všetky ich albumy. Myslím, že mám teraz kompletne Kryštof-a, Support Lesbiens a slušnú, ale nie celú zbierku Nerez-u a Nohavicu (pretože tam sa snažíme nekopčiť albumy načierno, že, hoci niekedy ujde).
A vlastne mám náhodou ešte celú diskografiu Klusa, lebo veď tri CD-čka nie je tak veľa .
Sonata Arctica + ďalších x fínskych známych i menej známych kapiel + pár nefínskych, soundtracky, slaďáky, klavírne inštrumentálky, oldies, ale niekedy skĺznem aj k hitovkám. Vypočujem si v podstate všetko, čo sa mi páči, bez ohľadu na žáner, v srdci však nosím rock a metal.
eric clapton, zz top, aerosmith, scorpions, iron maiden, deep purple, twisted sister, nazareth, ac/dc, alice in chains, the black keys, cream, soungarden, lynyrd skynyrd, ramones, slash, guns n´roses, black country communion...
@alexandraevans nooo ... od metalu daleko ... ale o tom som nechcel ... ide o to že rozumný človek sa neškatuľkuje ... ja osobne mám rád Rock, Hard Rock, Heavy Metal aj nejaký ten rapík si sem tam vypočujem, aj nejaké blues a niekedy to vyústi až ku BeeGees a takýmto starinám ... takže je jedno čo si mala rada vtedy a čo sa ti páči teraz ... len sa neškatuľkuj a buď originál
no hlavne Scorpions , Kabat, Led Zeppelin, Iron Maiden, Judas Priest, Aerosmith, Rolling stones, the Who, Kiss, Autopsy, Bolt thrower, Amon amarth, Nightwish, Arkona, Divokej Bill, Sabaton, Disturbed a po .... vela dalsich
@imoceans Sure.. Aj ked je to uplne z cesty, ziadna pointa, odveci... Len tak dalej, ukaz este kusok viac z tvojej stupidity Pripadne este trosku popritakavaj a popchaj sa svoju ded medl partakovi
@imoceans Vobec nie, to som nepovedal To tvoje gifko bolo proste absolutne z cesty a nema to pointu.. ako som povedal.. si riadne stupidny, opat sa to potvrdilo
@arysk nepovedal si ale reaguješ tak, mal to byť vtip ...ten obrázok som našiel tesne pred tým ako som otvoril túto tému, ale očividne ti chýba zmysel pre humor.Pretože black mám rád aj ja. To že ma označuješ stupidnym, neviem sice akym pravom ale ok.
A ak Vam to pomôže , ospravedlňujem sa za ten nemiestny fórik, Lord of The Darkness.
Niekedy som sa to pýtala ľudí, a čudovala som sa, prečo odpovedajú "všetko čo sa mi páči", spýtala som sa ich na štýl hudby, oni nevedeli odpovedať... teraz som na tom rovnako, počúvam Rock, Indie Rock, House, Trance, Dubstep, Pop, niekedy Punk, Country a niekedy aj Klasiku (Mozart atď..) ... našla som zmysel vo všetkých štýloch.. Reggae síce nie pravidelne, ale keď to niekto počúva, rada sa pridám...
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. disappointed:niežeby v R&B nebol, to je.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Ale na druhej strane nemám napočúvanú ani jedinú kompletnú diskografiu nejakej kapely, čo mi príde do ucha, to si stiahnem, ale ďalej nepátram.
Asking Alexandria! BFMV! Môj človek!
Milujem ťa
po 2. počúvam z každého rožku trošku ... reggae, punk, rock, metal, core, alternatívny rock, ska... okrem popu,rapu,disca a podobných...(nechcem nikoho uraziť)...pre mňa nezmyselných "hudobných" žánrov
dobrý koment
a určite som zabudol na milion skupín, som taký všeobecný... nemám určenú obľubenú skupinu, ale počúvam všetko čo sa mi nejakým spôsobom páči
K teme. Ja si vypocujem cokolvek sa mi paci a to moze byt rap, folk, rock, ambient, klasicka hudba, dnb... cokolvek..
Ale nakradsej mam black metal.. Co sa black metalu tyka tak najviac asi nsbm a dsbm..
Akože ten obrázok je dosť trápny... AA sú veľmi vo svojom žánri, a nepočúvajú ich len baby
A vlastne mám náhodou ešte celú diskografiu Klusa, lebo veď tri CD-čka nie je tak veľa .
add1: AA a BFMV NIE SU METAL ale metalcore
add2: Aby som nebol OT tak v poslednej dobe prog rock/metal ale nemam problem s klasickou hudbou, roznymi zanrami metalu, jazzom a tak dale a tak dale
@arysk pekná kokotina je čo si napisal... ale dobre ug blekoša môžem ochcať
no hlavne Scorpions , Kabat, Led Zeppelin, Iron Maiden, Judas Priest, Aerosmith, Rolling stones, the Who, Kiss, Autopsy, Bolt thrower, Amon amarth, Nightwish, Arkona, Divokej Bill, Sabaton, Disturbed a po .... vela dalsich
@poke Katatoniu ! ak si to myslel
K teme : metal , kapiel XY okrem core-ovych vecí...možno pár výnimiek
A štýly rôzne :p
z metalu black metal ♥ ( satyricon, dimmu borgir, gorgoroth, 1349, burzum, astarte, demonic christ, mayhem, carach angren, immortal, darzamat...atd) death ( arch enemy, hypocrisy, cannibal corpse......) pover, doom, industrial, a heavy ♥ ( manowar, mercyful fate, venom atd)
- ten obázok hore je blbý :´( totiž nie všetky dievčatá počúvajú asking alexandriu a pod. netreba hadzať všetko do jedneho vreca :´(
A ak Vam to pomôže , ospravedlňujem sa za ten nemiestny fórik, Lord of The Darkness.
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. disappointed:niežeby v R&B nebol, to je.. )
DLHÝ TEXT, ALE STOJÍ ZA PREČÍTANIE....