Fascinuje ma hra na klavír a rozhodol som sa, že sa to konečne naučím ako samouk, doma. Avšak neviem na čom hrať, klavír/dig.klávesy? Poradíte mi prosím najlepší model pre začiatočníka? Nech je skladný a cena nie veľká proste hocijake rady prosííím
Sám hrajem 12 rokov na klavír a môžem ti povedať, že určite kupuj reálny klavír, nie nejaké digitálne náhrady, a to z toho dôvodu, že na digitálnych klavíroch nemáš poväčšine takú dynamiku...len počítaj s tým, že také pianíno stojí možno aj cez 400€, ale v cenách sa nepohybujem...
@pdknight ďakujem ide skôr o to, že na normálny klavír nemám miesto nejaká lacný a komfortný kompromis by sa nenašiel? nepotrebujem nič profesionálne, chcem sa naučiť (flowkey appka vyzerá super)
Veľmi dobrým kompromisom sú digitálne piana, no stoja pomerne veľký balík peňazí (no napriek tomu som bol raz v strede auparku si zahrať na takom jednom a bol som maximálne spokojný): » www.muziker.sk/digitalne-piana...
Pokiaľ ale chceš lacnejšiu verziu, tak potom klasické keyboardy...síce zážitok taký nebude, ale na naučenie sa hry na klavír je to ako dobrý štart: » www.muziker.sk/keyboardy/...
Samozrejme, nemusíš priamo hľadať na muzikeri, ale ten volím z vlastnej skúsenosti, že pomimo ich schopného personálu majú overené produkty
@matthewp Presne ten som vtedy pozeral Neviem, neorientujem sa v tých veciach natoľko, že by som ti vedel povedať...Yamaha má veľmi dobré veci, ale napriek tomu skús pozrieť kopu recenzií
mám klávesy pripájam väčšinou k PC cez USB a tak na repráky znie to lepšie cez nejake piano pluginy ale hravam aj na piane a je to dost rozdiel ked sa naucis na klavesoch je tazko daco zahrat zrazu na klavír
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pokiaľ ale chceš lacnejšiu verziu, tak potom klasické keyboardy...síce zážitok taký nebude, ale na naučenie sa hry na klavír je to ako dobrý štart:
» www.muziker.sk/keyboardy/...
Samozrejme, nemusíš priamo hľadať na muzikeri, ale ten volím z vlastnej skúsenosti, že pomimo ich schopného personálu majú overené produkty