A chcela by som ešte vidieť to Peklo, čo tam bolo, tam som bola asi len raz ako krpatá a už si to nepamätám. A všeobecne by som chcela späť celý ten lunapark! :´(
vodná húsenková dráha odporúčam a potom všetky čo boli v anglicku a ešte aj také šálky čo bývajú vo filmoch na tých bolo pecka ale aj také koníky tiež čo bývajú vo filmoch čo sa to točí a chodí kore dolu,a aj autodrom je fain
uplneeee milujem kolotoce wuááá som zavislá lod aj ked uz je to pre mna trochu "malé" nejde to dost vysoko taq ma to prestava bavit...a inak rock and roll nwm ci to poznate.... aaa horské dráhy 4ewér to inac dobra diskusia bo akurat dnes mame v meste kolotoce
to sa asi nerata za kolotoc, ale tie auticka co do seba mozu vrazat to je kuul.
a z kolotocov mam najradsej asi tie labute...nie ze by to bol daky tlak ale mam na to spomienku z detstva dost silnu (nic sa nestalo, len som sa kolotocoval normalne ) a este to bolo aj v Dedicstvi
tak asi...autodrom,potom húsenkové dráhy ...tornádo či jak volá a veľa takých nenáročných no jeeden nemám ale nenávidím tú loď a rock ´n roll alebo ako sa to volá lebo z toho vážne odpadávam
Ja som bola minulu nedelu vo Francuzsku v takom parc d"atraction a tam bolo take one sa to vola ze Totem a to ma asik taq 50metrov a to taq vystreli uplne rychlo hore a potom to pada naspet volnym padom, no proste apsolutne dokonale!!! naj naj naj naj na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
*-d-to-taka-pecka-bola-d/365880-foto.html
tenhle včera som na ňom bola
bumerang a najlepsie je ked to hore stoji tak dlhsie to som vriskala jak diva
lus.cz/pic/big/centrif_01.jpg" target="_blank"> lus.cz/pic/big/centrif_01.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
a husenkovu drahu
a ako mala som zboznovala toto:
a z kolotocov mam najradsej asi tie labute...nie ze by to bol daky tlak ale mam na to spomienku z detstva dost silnu (nic sa nestalo, len som sa kolotocoval normalne ) a este to bolo aj v Dedicstvi
takze labute by som si z nostalgie dal, inak nic