@carbonevo no to vidim, ze nie tak nie si divoky no , mne sa paci tiez mavam obdobie ze paci sa mi sezonu tak mam a kochám sa nim . No pekne, aky citlivy pristup@denix na nechutne dlhych a zbytocnych drápoch hej, kratkych fajn .
@tasha5 ja mam ruzovu rada, ale na nechtoch sa mi paci iba detsky ruzova alebo cukrikova, inak ziadna, napriklad fuchsiovu neznasam
u mna je to tak, ze tie farby, ktore mam rada na obleceni, nemam rada na nechtoch a naopak, vid. cervena a napriklad zase tmave alebo zemite farby velmi nenosim, ale na nechtoch su supr
@momoglamorous presne ta cukrikováá uplne paradny farba, noo fuchsiova niekedy neskor ... no a ja som pristupna hocijakej (len som si ich malo kupila este .. hej vidim cervena , no su a take co vidim niekde zrovna nenajdem aku chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keby som to videl na kamoske , tak by letela von oknom asi
a take farby ako cierna a biela by sa na nechtoch mali pouzivat iba na dizajnerske ucely, nie ako jedna farba
pre kurvy su prilis dlhe alebo zle spravene gelove nechty
a olupany lak tiez nie je nic moc, proste trapas
nenalakovane nechty su proste nudne
takze si to ujasnite ludia
u mna je to tak, ze tie farby, ktore mam rada na obleceni, nemam rada na nechtoch a naopak, vid. cervena a napriklad zase tmave alebo zemite farby velmi nenosim, ale na nechtoch su supr
taktiež čierne a v podstate okrem oranžovej a hnedých odtieňov všetky