mimochodom,ked mi nájdeš dieťa z tretieho sveta,ktoré má šťastnu rodinu a láskyplné detstvo či aké fantasy si tam popísala,tak sa tam asi z ekonomických dovodov rovno prestahujem
síce moc nepodporujem tyraniu, ale i my máme svoje vlastné problémy, nič proti tým deťom nemám ale je nás na Zemi priveľa uź tak buď to skončí vojnou alebo nás zmetie katastrófa......presne tak ako sa vźdy matka Zem zregenerovala s triasla sa pliagy na jej chrbte.
A kde je možnosť je mi to jedno?! Tie deti majú úplne iný život... Keby nepracovali, tak zomrú od hladu... My zasa musíme chodiť do školy a učiť sa (a mnohí z nás aj brigádujú). My sa sťažujeme na náš život, oni na ich...
Pokial ide o sucast vychovy; napr. pomoct rodicom doma je to O.K. Druha strana sa mi nepaci, ale jednotlivec nema moznost zmenit to, ak takych jednotlivcov nieje viac. Na druhej strane stoji aj fakt ze "treti svet" je iny. Tie deti si nenavyberaju, ak chcu prezit. A kazdy zivotny nadstandart je vzdy na ukor niecej nepohody, ci chudoby. Teda dosiahnut rovnovahu je nemozne nakolko ten kto ma viac sa toho nevzda, a este sa dozaduje aby mu bolo pridane.
A pionierov by som do toho netahal, to bolo o niecom inom.
jak nepodporujem? Zvyšok sveta je živý z toho že v treťom svete makaju deti, ich rodičia z nášho pohladu skoro zadarmo. A aj náš svet. Nepriamo to tu podporuje každý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ten postoj typu,keby sme vštci chceli... mal asi každý.. ale potom si uvedomíš,že najlepšie je sa hrabať vo vlastných sračkách
A pionierov by som do toho netahal, to bolo o niecom inom.