Ked to zaviedli, nebola som za, nakolko ako je zname tie vlaky v skutocnosti nie su tak uplne zadarmo a poskytuju vyhodu len tej skupine studentov, ktori vlakmi chodia. Ti ktori nikam necestuju z toho take vyhody nemaju. A navyse to zaviedli presne rok na to ako som dostudovala
Teraz mi je to viac menej jedno, ludia si na to zvykli a beru to ako jednu zo socialnych vyhod statu. Uz by som to nechala tak.
Ok, dochodcovia už majú svoje roky odrobene,ale kompletný detský tábor? Celé triedy sa vozia počas leta a pracujúci,platiaci stoja, to mi nejde do hlavy
Mozes si kupit miestenku , takze kto stoji ci nestoji je tak trochu blba vyhovorka. Vlak je proste plny tak sa stoji, nech tam sedi ktokolvek a nech zaplatil za listok akukolvek sumu.
Ale tieto pseudo riešenia pseudovlády s názvom "Ulejte kde sa dá" by som komplet zrušil.
Obedy, vlaky vsetko zadarmo zrušiť. Normalne polovicne listky by podla mna vyhovovali. Resp. Dochodcovia maju este lacnejsie.
Pre mňa ako študenta to je dobré, ale na úrovni ekonomiky štátu to asi nie je boh vie čo (nemám o tom žiadne informácie), keďže tým vlastne štát prichádza o peniaze a občania to aj tak musia platiť naspať.
Takže je to naozaj výhodné len pre ZZSR, keďže tým pádom chodí viac detí, študentov, dôchodcov a doprovod, ktorý ide s nimi a platí si sám. A zase by sa dalo povedať, že tie peniaze sa minú na opravu tratí a nové vagóny, takže tam je zase výhoda pre cestujúcich.
rýchliky by mali byt všetky iba na miestenky, žiadne také, že v uličke stojí 20 ľudí...ešte že do Prahy chodí regiojet a 1.trieda je povinne miestenková.
Na ceste do CR a kratke trasy SR som mesacne usetril mozno okolo 20e. Je to fajn akurat ludia co nedochadzaju niekde vlakom to moc nevyuziju. Casto vypredane listky... Mohli to dat formou nejakej dodatocnej zlavy a aj pre busy ked tak alebo nieco podobne.
rozhodne to nie je uplne zadarmo... a hlavne je to bezplatna doprava a to je rozdiel V kazdom pripade by som to zrusil prave na prazdniny - nielen vzhladom k stavu ekonomiky SK ale aj vzhladom k stavu a urovni ZSSK. DOchodcovia, ZTP resp. inval. dochodcovia OK ale nevidim dovod, preco by mali bezplatne rajzovat studenti po celej republike - jednak je mnoho z nich zarobkovo cinnych, druhak maju rodicov a pridavky...
ľavicovo degenerovaní politici ktorí tú dlho bačovali radi rozdávali z daní pracujúcich ľudí. pričom svoje peniaze pchajú do daňových rajov kde ich nikto nikdy neodhalí. si nemysli že bežný smerák vlastní dvojizbový byt. takže to len smerácky retard si myslí, že vlaky zadarmo su zadarmo a obedy zadarmo sú zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Teraz mi je to viac menej jedno, ludia si na to zvykli a beru to ako jednu zo socialnych vyhod statu. Uz by som to nechala tak.
Ale tieto pseudo riešenia pseudovlády s názvom "Ulejte kde sa dá" by som komplet zrušil.
Obedy, vlaky vsetko zadarmo zrušiť. Normalne polovicne listky by podla mna vyhovovali. Resp. Dochodcovia maju este lacnejsie.
Takže je to naozaj výhodné len pre ZZSR, keďže tým pádom chodí viac detí, študentov, dôchodcov a doprovod, ktorý ide s nimi a platí si sám. A zase by sa dalo povedať, že tie peniaze sa minú na opravu tratí a nové vagóny, takže tam je zase výhoda pre cestujúcich.