To s tými ušami aj ja...Už si sama sebe lezem nanervy,ale je to lepšie ako nečistiť si ich vôbec
A potom...Ked sa na niečo sústredím,napríklad ked hrám futbal,musím sa vkuse hrať s vlasmi,alebo s nejakou niťkou čo mi trčí s z oblečenia,proste neviem byť kludná.
trepanie nohou....ako správny neurotik... a fajčenie....kedysi som si obhrýzala nechty...ale to som už prestala...nooo a rozmýšľam ešte... ale už asi nič
fuh...mám kopu zlozvykov...napríklad neustále počítam kalórie, fakt ma to baví ...potom okusavanie nechtov, aj keď s tým som už kvázi prestala...a teraz mi nič nenapadá, ale je toho ešte veľa
no dost dlho som sa nemohla zbavit toho ked sa chytim jedneho rohu stola musim aj dalsieho.. jeden koniec postele tak aj druhy.. inak som nekludna a obcas sa mi to vracia
to okusovanie nechtov.. ci skor rypanie ( trhanie) ked mam kusok nechta vobec, kedze mam strojcek a kusat mi to nejde , trepanie nohou, hranie sa s priveskom nausnicou.. proste stale sa musim s niecim hrat a mat nieco v ruke
a uz asi len ked je ticho niekde trepat do vetra lent ak hovadiny
kedisi som si otieral nos , toho som sa už zbavil ale mam novy stale sa hrať s hodinkami , remienok natahovat atd. alebo sa iba tak pozrem kolko je času ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
naraz
ujovia v bielich pláštoch sú vždy k dispozícii
no takto... mam aj par dobrych zvykov
A potom...Ked sa na niečo sústredím,napríklad ked hrám futbal,musím sa vkuse hrať s vlasmi,alebo s nejakou niťkou čo mi trčí s z oblečenia,proste neviem byť kludná.
Ach a keď mám lízatko, rozkúšem ho aby mi zostala len palička a tú potom cumlem ešte hodný čas
to okusovanie nechtov.. ci skor rypanie ( trhanie) ked mam kusok nechta vobec, kedze mam strojcek a kusat mi to nejde , trepanie nohou, hranie sa s priveskom nausnicou.. proste stale sa musim s niecim hrat a mat nieco v ruke
a uz asi len ked je ticho niekde trepat do vetra lent ak hovadiny
@jakziq to znie fakt sialene