heh ja som mala N5200, ale naskytla sa mi prilezitost na SE k610i, a som s nim spokojna, aj ked je to uz starsi model [ale v ponuke je stale]...nedavno som si kartu GB kupila
Ja mám ten čo antja a som spokojná a po troške sa učím ovládať blackberry a občas si požičiavam bráchov mobil (keď jazdím autom, na dlhšie vzdialenosti) ale čo to je za značku neviem. mne stačí že to má GPS navigáciu a menšia pravdepodobnosť, že sa stratím.
teraz práve mám w850i ale ja ich striedam ako ponožky pred tým som mal k800i potom k810i potom w580i potom n6300 potom n5610 a teraz zháňam si 6500s tak snáď zoženiem
tiez nokia 6300 a som spokojna velmi,obcas zablbne,neslo mi asi tak 3 dni vibracne,to som bola zufala,lebo v robote nic nepocujem,idem len na vibracne...
a moj super naj telefon,bol kedysi v dobe ladovej sony J70 nieco...mal take kolecko na boku pre lavakov,to bolo pre mna
ja mam teraz samsung z400,mam ho uz dlho a nechcem ani menit,som spokojna co sa casto nestava a fakt si nepametam vsetky svoje mobily lebo ich bolo obrovsky vela..
ja mam sony ericsson K530i, je to fajn mobil, ale ťažko som si nan zvykala, ked som ho dostala, bo som bola zvyknuta na siemensy.... ale už je to v pohode.
mal som nokiu N91 a bol som s nou celkom spokojny ale potom mi odysiel display a doteraz sa mi nechcelo jebat do servisu tak mam taku staru 6230 a nahodou je v pohode. asi si ju necham
ja som mala:SE t310,sagem my-x-5,siemens (ale to uz newiem aky),samsung vyklapaci,nokia6300 a newiem..ehe..este som mala dake ale to uz newiem ako sa volaju...
Sony Ericsson W200i... a som spokojná celkom až nato, že nemá poriadny foťák a bluetooth... inak pohoda ocko mi sľúbil, že mi dá svoj K530i ten má 2.0 megapixľový foťák
heh....ja som mala ericson(neviem čo zač,ale taká obrovská tehla),potom nokia3310,siemens(tiež dáka tehla),siemens M55,Sony Ericsson K610i,a teraz mám zase shit,siemens C60 n striedačku s M 55
No podle mne je nejlepší značka nokia ya mám osobne nokii 5300 xpressmusic (červeny) už od začátku co ji vydali takže ji mám něco skoro 2 roky a jsem s ni spokojena...proste baterka mi furt vydrží nabita celý den (jakože ja furt posloucham mobil a baterka vydrží fakt všechno) tento mobil doporučuju sice tedkom už je stary ale furt je supeeer...ten nový x press music ten tenký ten si ani nekupujte kámošce spadl na zem a skončil v opravě
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
no ma mnokia 2680
a moj super naj telefon,bol kedysi v dobe ladovej sony J70 nieco...mal take kolecko na boku pre lavakov,to bolo pre mna
u mna: nokia 3310, 3510i, sagem my-x-5, siemens c65, motorola v547, nokia 6020, benq-siemens ef81, nokia 5200, SE k610i
Predtým som mala se k600i, ale mala som ho len vyše mesiaca, lebo sa naň vylialo troška vody a už sa nedal opraviť