@clarise skus sa bicyklovat v decembri v tricku a kratasoch.. asi take je to pocitovo, ked jazdis v zime na motorke.. myslim ze ziadne podrobnosti netreba
velmi casto sa mi stavalo, ze sme sli po ceste a instruktor pustil pesnicku na plne pecky, zacal tancovat a zakazdym ked zaznel refren, isiel na plne hrdlo raz bola taka pesnička, kde v refrene šlo "aaa BOMBA!" a on to po mne vkuse ziapal, no fakt som myslela, ze naburame to boli ine šoky
Na prvú jazdu som si jebol tri rumy lebo som si myslel , že sa budeme iba motať na dvojke po ihrisku a tak ... a on že ,,pome von , keď ti to tak ide" Skoro som sa dosral
Instruktor: Tu zahni do prava.
Ja: V strese z tesne zamnou iduceho auta ktore vidim ze ma smerovku na lavo davam tiez smerovku na lavo.
Instruktor: Povedal som do prava.
Ja: Menim smerovku na pravo a minam odbocku takze pokracujem rovno.
Instruktor: Co to je ?? Vyblikujeme tu jak vianocny stromcek....
Ja: : :
nemam moc vipnych, kedze moj instruktor bol trochu naruseny, a vkuse len zjapal proste sadla som si do auta, pohla sa a uz mal pripomienky, ake je to cele zle a ako chcem vlastne ja urobit ten vodicak a co so mnou bude (velmi motivacne) jaj a pred KAZDOU jazdou sa ma opytal, ako sa vlastne volam raz sme ale soferovali do jednej dediny a tam predavali zmrzlinu v takom stanku, no a povedal, ze tam mam zastat niekde a asi 15 min sme sa tam krutili, lebo som nevedela zaparkovat a vytocit sa, a ked sa mi to uz nakoniec podarilo sa ma opytal ze "date si zmrzlinu?" a ja ze "nie, dakujem, vy si date?" a on ze "nie, coste, ja nechcem" a ja ze "aha" ..trapne ticho a on "tak mozme ist naspat" D no a teda sme sa vybrali prec a dodnes nechapem preco si tu zmrzlinu nedal, ked ocividne ju chcel, ale mna striasalo pri pomysleni, ze s nim budem v aute lizat zmrzku D
celkovo som ale vzdy urobila nejaky fail, raz som skoro zrazila bezdomovca, lebo som predtym zastavovala kazdemu chodcovi, co mi vbehol na cestu a intruktor ma zdrbal, ze to nemam robit, ze len na prechode mam zastavovat, tak ja ze ok, no a potom som skoro jedneho zrazila raz sme sli mimo mesta a opravovali tam cestu, bola tam znacka, ze o par metrov bude taky skok, lenze ja som si to absolutne nevsimla, nejako som sa zapocuvala do pesnicky v radiu, instruktor bol ticho, no a tak som na ten skok vpalila asi 60tkou a bolo citit ako sa suchol podvozok o to, a uz som v duchu cakala strasny zjeb a krik od neho, ale nastalo len dlhe ticho D a potom jeho povzdych ze "ja sa uz len v duchu modlim, nech toto auto dozije, kym vy urobite skusky".. a ako celkovo jeho komentare na moju jazdu, napr. sla som po rovnej ceste, kde sa nedalo nic pokazit ani nic ine robit proste a jeho komentar ze "tato vasa jazda je prilis monotonna" a ked som zas prudsie zabrzdila, sa stazoval ze mu vybijem platnicky v chrbtici
Raz na nas maval policajt, ze nesvietime a este sa mi podarilo do nejakej blbej ulice odbocit a instruktor na to povedal, ze hmm tak ani ja neviem ako sa odtialto teraz dostaneme.
@clarise Že som ich nerobil, spravil som testy a to bolo všetko. Nič vtipné. Ale popravde mi ich mohli dať rovno a nie strácať čas... Aj tak som sa tam nič nenaučil lebo na teórii sme preberali teóriu jazdy na aute nie motorke. Asi preto som na novej motorke zadrel reťaz po 2 mesiacoch lebo mi nikto nepovedal že to treba mazať častejšie ako raz za polroka ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Či čo?
Po chvíle sa auto samé zamklo a my sme zostali vonku.
!!!
Ja: V strese z tesne zamnou iduceho auta ktore vidim ze ma smerovku na lavo davam tiez smerovku na lavo.
Instruktor: Povedal som do prava.
Ja: Menim smerovku na pravo a minam odbocku takze pokracujem rovno.
Instruktor: Co to je ?? Vyblikujeme tu jak vianocny stromcek....
Ja: : :
celkovo som ale vzdy urobila nejaky fail, raz som skoro zrazila bezdomovca, lebo som predtym zastavovala kazdemu chodcovi, co mi vbehol na cestu a intruktor ma zdrbal, ze to nemam robit, ze len na prechode mam zastavovat, tak ja ze ok, no a potom som skoro jedneho zrazila raz sme sli mimo mesta a opravovali tam cestu, bola tam znacka, ze o par metrov bude taky skok, lenze ja som si to absolutne nevsimla, nejako som sa zapocuvala do pesnicky v radiu, instruktor bol ticho, no a tak som na ten skok vpalila asi 60tkou a bolo citit ako sa suchol podvozok o to, a uz som v duchu cakala strasny zjeb a krik od neho, ale nastalo len dlhe ticho D a potom jeho povzdych ze "ja sa uz len v duchu modlim, nech toto auto dozije, kym vy urobite skusky".. a ako celkovo jeho komentare na moju jazdu, napr. sla som po rovnej ceste, kde sa nedalo nic pokazit ani nic ine robit proste a jeho komentar ze "tato vasa jazda je prilis monotonna" a ked som zas prudsie zabrzdila, sa stazoval ze mu vybijem platnicky v chrbtici
nedal som
az na druhy krat